2789
عنوان

خواستگار😐🚶‍♀️💔

554 بازدید | 35 پست

خودم خندم میگیره زنگ میزنن برا خواستکاری😂😂چون تازه یه مورد بود گفتم بگم...🚶‍♀️

اخه من هنوز تا ۲ ظهر میخابم و باب اسفنجی میبینم خ مسئولیت سنگینیه کلییییی کار هست ک باید تنهایی تجربه کنم تنهایی مستقل شم لذت ببرم سفر برم درس بخونم

اوف چرا اصا زنگ میزنن😐

تازه پسره ۲۱ سالش بود اخه هنوز پشت لبش سبز نشده ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اهمیت نده بابا 

چند سالته؟؟

من یه مدت تو خیابون و دانشگاه با مامانم میرفتم کلاس هی میگفتن بدم میومد ولی الان مهم نیس برام دیگه

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
منم همینطور خندم میگیره کدوم بدبختی بفهمه رفتارامو سمتم میاد آخه😂😂 

😂😂دیوونه 

من اصا سرم سوت کشید اخه خیلیییی کارا مونده باید تنهایی انجام بدم

اون پسرم باید ب سنی برسه ک مستقل شع با تجربه شه واقعا چرا از الا دنبال خواستگارین   

اهمیت نده بابا  چند سالته؟؟ من یه مدت تو خیابون و دانشگاه با مامانم میرفتم کلاس هی میگفتن بدم ...

اخه یکی ک گیر میده چندبار میگن ب فامیل میگن یکی دوسال پشت هم میگفت 

من بیشتر تاسف میخورم بابت اینکه اون پسر هنوز دسش تو جیب باباشه و میاد خواستگاری! 

۱۸ سالمه 

منم دقیقا ۱۸ سالگی یه خواستگار داشتم فامیل معرفی کرده بود بعدش که پسره زن گرفت به من میگفتن اشتباه کردی موقعیتش خوب بود ببین رفت زن گرفت  

الان نامزدم خیلی بهتر از خواستکارای شاهکار فامیله که معرفی میکردن

خداروشکر اون موقع عقلم رسید

😂😂دیوونه  من اصا سرم سوت کشید اخه خیلیییی کارا مونده باید تنهایی انجام بدم اون پسرم باید ب ...

الان که کلا سنت کمه ولی گاهی فقط از رو سن قضاوت نکن 

همسر منم ۲۱ سالش بود اومد خواستگاری کار ثابت داشت اصلا هم بچه نبود مشکلم نداریم

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
الان که کلا سنت کمه ولی گاهی فقط از رو سن قضاوت نکن  همسر منم ۲۱ سالش بود اومد خواستگاری کار ث ...

تو‌ روبیکا‌ یه نفر هست‌ پیجش‌ روزمرگی‌ خودش کلاس هفتم‌ بوده‌ و شوهرش سال آخره دبیرستان‌ نامزد کردن‌ ویه سال بعدشم‌ عقد‌ الانم‌ که دختره ۱۶سالشه  وپسره ۲۱هنوز توعقدن