2777
2789

یه حاجتی دارم منتظرم کسی با کارم موافقت کنه چشم انتظاری دارم چشم به راهم

برای اینکه حاجتمو بگیرم و خبر موافقت از اون شخص بشنوم و اینکه چشم به راهیم به خیری بگذره و خبر خوش بهم برسه و برای حاجت روایی همه حاجتمندا سلامتی همه بیمارها نذر شیر برای علی اصغر امام حسین ع کردم که روز ۷ محرم پخش کنم

میشه با اون نفس حق تون برای اینکه نذرم قبول بشه برام ۵ تا صلوات یا هر چن تا صلوات که دوست دارین و به داتون افتاده بفرستین؟ شما هم با صلوات فرستادن تو نذرم شریکین ان شاءالله هم حاجت روا بشیم

خدا ان شاء الله هم حاجت منو بده هم حاجت هر کی برام صلوات بفرسته🤲🤲🤲🤲🤲

🍃🍃🌸🍃🍃🌸🍃🍃

.

.

.

السلام عَلیکَ یابابَ الحَوائج عَلی اَصغر علیه السلام

اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِكَ عَلَيْكَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقيتُ وَ بَقِىَ اللَّيْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِيارَتِكُمْ

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

.

.

🍃🍃🌸🍃🍃🌸🍃🍃

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

نذر  میکنم مادرشوهرم  وخواهرشوهرم  که دروغ  زدن به اسمم  ساله دیگه این  موقع نباشن خدایااااا  توجایه  حق نشستیاااا

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🌹🌹🌹

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌹🌹🌹

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فرجهم🌹🌹🌹

میشه یه صلوات برای قبولی رشته دلخواهم در کنکور مهمونم کنید💕 خیلی خیلی ممنونم🌹

عزیزم این نذر درست نیستا 

از یه نفر که آگاهی داره بپرس بهت میگن شرایط ندر رعایت نشده مثلا روحانی محلتون یا زنگ بزن دفتر مرجع تقلیدت

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
2790
2778
2791
2779
2792