2777
2789
عنوان

با این شوهر باید چکار کرد

309 بازدید | 23 پست

یه آب رسان مو خریدم خیلی گرون بود دلم نمیاد ازش استفاده کنم عصری تو خواب و بیداری بودم آقاپشمالو  داشت به موهای رو سینه اش میزد 🤕

برخورد صحیح با این آدم چیه  اینم بگم وقتی می‌خوردیم کلی غرغر می‌کرد این‌چیزها برا پولدراست یه روغن مو معمولی بخر😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونش حلاله خواهر راحت باش

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

ب نظر من بهترین برخورد اینه دونه دونه موهایرسینشو با موچین بکنی

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

من باشم میگم استفاده کن ولی یکی بجاش بخر

اونمم دو حالت بیشتر نداره

یا از ترس خریدن دیگه استفاده نمیکنه

یا استفاده میکنه ولی خودش میخره😐😂

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️

من شما زنا رو درک نمیکنم!!!! خب بزنه ولی سوالم اینه .. چرا این هنوز زندس؟

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
من شما زنا رو درک نمیکنم!!!! خب بزنه ولی سوالم اینه .. چرا این هنوز زندس؟

ببخشید خودتون زن نیستین؟😐

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️