2777
2789
عنوان

دعوای من و شوهرم

512 بازدید | 50 پست

خانما چی کار کنم با شوهرم همش جر وبحث داریم یه نمونه امروزش من باردارم یه بچه کوچیک هم دارم خیلی خستم دخترم نمیزاره من بخوابم هی بهونه میگیره به شوهرم گفتم چقدر خستم دلم میخواد برم دوساعت بخوابم میگه نقصیر خودته چرا بچه رو به حال خودش رها نمیکنی بگیری بخوابی آخه خدایی مگه میشه بچه دوسال ونیم به حال خودش رها کرد من قبلا این کارو کردم بلند شدم دیدم کل لباسای کشو خالی شده رو در اتاق خواب با مدادش نقاشی کشیده یعنی راحت دوساعت من داشتم کاراشو جم جور میکردم بنظرتون حق با منه یا شوهرم؟

واسه سلامتی نی نی تو راهیم  صلوات مهمونم کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باتو 

همینایی ک الان گفتیو ب شوهرت بگو 

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

عزیزم وقتی انقدر خسته میشی توان بچه داری نداری برای چی حامله میشی ؟ منم دقیقا مثل شمام شوهرم اینطوری میگه منم فعلا قصد دومی ندارم تازه شما بچت دوسال ونیمشه دوباره اوردی پس اهمیت بده چون با دوتا بچه دیگه اصلا خواب درست و حسابی نداری

خب به حال خودش رهاش کن بعد که رها کردی اومدی دیدی گند زده گوش شوهرتو بگیر بگو بیا رهایی های بچتو جمع ...

عین خیالشم نیست میگه بچس دیگه 

واسه سلامتی نی نی تو راهیم  صلوات مهمونم کنید

صد در صد حق با شمایت. چون بچه ی دو ساله عقل نداره  و ممکنه یه کار خطرناک بکنه 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

حق باشوهرته پسرمنم دوسالشه اینقدرشیطونه که نگویه وقتایی یه سری وسیله میریزم جلوشوتلویزیون کارتون میذارم میرم یه کم استراحت میکنم نمیذاره میادبیدارم میکنه بازاهمیت نمیدم یه کم خسگیم درمیره

واقعا خیلی سخته دخترم الان سه سالشه با ی پسر دوماهه خیلی داره سخت میگذره اینجورموقع ها مرد باید درکش بیشتربشه وکمک کنه حق کاملاباشماست....شوهرمن که کاملا در افق سیر میکنه اصلا براش مهم نیست هفته پیش از شدت بی خوابی وخستگی بدنم سست شد سرم وصل کردم