2777
2789
عنوان

چیکار کنم

99 بازدید | 14 پست

شوهرم همش اذیتم میکرد شب و روز میگفت فلان زن چ خوشکله یه بازیگر تو تلویزیون میدید هی میگفت فلانش کنم چند ساله از اول زندگیمون همینطوره

یه روز خسته شدم زنگ زدم به زنعموم گفتم بنظرت قهر کنم بیام؟ گفت آره بیا بچه هاتم بذار ور دلش

پاشدم اومدم ک یعنی بیاد بگه دیگه از این کارا نمیکنه. ولی با کلی عصبانیت اومد سرم هی داد میزد بابامم ناراحت شد گفت صداتو نبر بالا. اونم پاشد بزنه به بابام.

با هم دعوامون شد. خانوادم میخواستند کارم به دادگاه و طلاق بکشه ولی من نخواستم یه قهر ساده تبدیل به جدایی بشه. 

پاشدم فرار کردم از خونه ی بابام. 

بابامم گفته بود میخواد از شوهرم شکایت کنه که توی دعوا بهش فحش داده

حالا هرچی زنگ بابام میزنم جوابم نمیده بهم گفته تو دیگه دختر من نیستی

دوتا سوال دارم. 

اولی اینکه ده روز پیش قرار بوده بابام شکایت کنه. اگه شکایت کرده بود تا الان احضاریه نمیومد؟ یا ممکنه دیرتر بیاد؟ 

دوم اینکه آیا من مقصرم ک نخواستم از شوهرم جدا بشم و فرار کردم برگشتم پیش شوهرم؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خستم کرده بود خواستم فقط بدونه چقدر با این حرفا زجر میکشم. ولی فکرشو نمیکردم ک اینطور بشه

والا برگشتی دیگه چیزیو نمیدونه ک بجای فرار کردن شوهرتو میگفتی میومد با پدرت صحبت میکردی از شوهرت قول میگرفتی از خانوادت معذرت خواهی میکرد شما فقط خانوادت و خودتو کوچیک کردی با این کار 

اگه میموندم کار به طلاق میکشید. کلی دعوا و کتک کاری خونریزی میشد

نه چیزی نمیشد اون موقع عصبی بودن فوقش بابات شکایت میکردمیرفتین شورای حل اختلاف حل میشدچشم شوهرتم میترسیددیگ کاریت نداشت

والا برگشتی دیگه چیزیو نمیدونه ک بجای فرار کردن شوهرتو میگفتی میومد با پدرت صحبت میکردی از شوهرت قول ...

پدذم کوتاه نمیومد کل خانواده هم هی هیزمش بیشتر میکردند.حالا از شوهرم یوقتایی متنفر میشم ولی بخاطر بچه هام به روی خودم نمیارم

پدذم کوتاه نمیومد کل خانواده هم هی هیزمش بیشتر میکردند.حالا از شوهرم یوقتایی متنفر میشم ولی بخاطر بچ ...

ن دیگه این مدلیم ک میگی نیست چون ول کردی رفتی بیشتر حرصش در اومده شما با دشمنتم بری منطقی حرف بزنی به یه نتیجه ایی میرسید بالاخره