2777
2789
عنوان

زخم زبان

309 بازدید | 12 پست

خانوما همه میدونم که جقد زخم زبون  دردناکه هممون اکثرا زخم زبون خوردیم و زدین پس بیاین تعریف کنین شاید سبک شین و کسایی هم که راه به راه هر جا میرن به دیگران زخم زبون بزنن دست از کارشون بردارن ممنون لطفا بگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یکی واقعا ب کسی زخم زبون نمیزنم مگه اینکه بزنه

چنان جوابشو میدم که دهن کوب بشه

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش

من کسی بهم زخم زبون بزنه مخصوصا درمورد پسرم تا جایی که امکانش هست هیجی نمیگم اگه واقعا کارد به استخوانم برسه جوابشو میدم و حتی نفرین هم میکنم و نفرینم هم میگیره زود هم میگیره 

دعام شاید نگیره ولی نفرینم میگیره 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
اکثرا ساکت میموننو نفرین میکنن

من نفرین رو قبول ندارم . ادم تا میتونه جواب بده ، نفرین چرا ؟ بعدشم کلا نفرین خیلییییییی بهم حال و انرژی منفی میده کلا بدم میاد از اینکار .

به کسانی که به شما حسودی میکنند احترام بگذارید . آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهترین هستید  
میشه یکیو از طرف من نفرین کنی؟😁 دیوووووووووونم کردن بخدا

🤣

وقتی دلت شکست و اشکت دراومد با همون حالت از خدا بخواه جوابشو بده

اره مامانم خیلی زخم زبون و نفرین و فحش و... میده 

چیکار کنم عادت دارم تا وقتی یکی بیاد نجاتم بده 

همه تون معمولا خواهر یا برادر یا دوستی دارین که باهاش درد و دل میکنین 

من هیچکسو ندارم هیچکس 

به هرکیم میگم همه میگن مادره تو اشتباه میکنی مادرا اینجوری نیستن

اخه بنده خدا تا به سرت نیاد که نمیفهمی پس قضاوت نکننننن

دلم کم نشکسته و اشک چشمم هم تمومی نداره واقعا دارن عذابم میدن نمیدونم خدا کی قراره جواب بده😔

😔از خدا بخواه که جوابشون رو بده تو همون حالت دل شکستگی و گریه ازش بخواه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز