2777
2789
عنوان

خییلی لاغرم😢

69 بازدید | 7 پست

به نظرتون طبیعیه من الان وزنم ۴۰ کیلو هست قدم ۱۶۴

دو روز پیش ۴۱ بودم تو دو روز وزن کم کردم😢😭واقعا نمیدونم چیکار کنم

مچ دستام انگار بچه خردسالم😢

یه چیزی معرفی کنین که واقعا تاثیر داشته باشه و ضرر نداشته باشه

خوش ب حالت بدون عذاب وجدان هر چی دوست داری بخور

چاق شدن ب نظر من آسونه... برو دکتر... گیاه درمانی

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش ب حالت بدون عذاب وجدان هر چی دوست داری بخور چاق شدن ب نظر من آسونه... برو دکتر... گیاه درمانی

جدی گیاه درمانی تاثیر داره؟بخدا حاظرم همه کار بکنم واسه وزن گیری

جدی گیاه درمانی تاثیر داره؟بخدا حاظرم همه کار بکنم واسه وزن گیری

آره حتما... چه طور برا چاقی درمان داره حتما برا لاغری هم درمان داره... 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
چیا بخورم خوبه؟

شما باید برنج. نشاسته. آجیل. کره. سیب زمینی. شکلات و گوشت قرمز.. کلا چیزهایی بخورین که کالری بالایی دارن و در کنارش مکمل های پروتئین استفاده کنین

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز