2777
2789
عنوان

سه ختم مجرب✨

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 25 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ختم هارو میشه بگین چجوریه

ختم ها خیلی راحته 

نه تعداد مشخص داره و نه اینکه حتما بعد از یه مدت باید تموم بشه 

فقط نباید یروز از خوندنش دست برداری وگرنه ختم باید از اول شروع بشه 

هر روز هر تعداد که دوست داری بخون 

صلوات به نیت ۱۲۴ هزار پیامبر و سلامتی و ظهور آقا امام زمان و حاجتروایی همه و حاجتروایی خودتون 

استغفار و آیت الکرسی ام به نیت سلامتی و ظهور آقا امام زمان و حاجتروایی همه و حاجتروایی خودتون 

برای حاجت دلم دعاکنیدشایددعاتون درحقم مستجاب شد🌹
۱۲۴هزار صلوات باید فرستاد؟؟؟

بله عزیزم 

۱۲۴ هزار صلوات به نیت ۱۲۴ هزار پیامبر 

۳۰۰۰۰ استغفار 

سی هزار 

۳۱۳ مرتبه آیت الکرسی 

ختم ها جدا جدا هستن 

ختم ها خیلی راحته  نه تعداد مشخص داره و نه اینکه حتما بعد از یه مدت باید تموم بشه  فقط ن ...

توی ختم هر سری که مثلا صلوات میدم یه تعدادی باید بگم این صلواتارو به این تعداد دادم برای این ختم؟؟ بعد اینکه تو هر حالتی میشه مثلا بیرون باشی و دراز کشیده باشی و یا بی وضو یا پریود باشی؟

میبخشین از سوالام ولی من واقعا بلد نیستم ولی خیلی دوس دارم که انجام بدم 

لطفا دعا کنید سلامتیم رو بدست بیارم وبا خانوادم سالم و خوشبخت کنار هم زندگی کنیم 🙏🤲   به شانس بگویید که ما هنوز هم زنده ایم یک بار هم در خانه ی ما را بزند   تاپیک های مذهبی ختم دعا تگم کنید خوشحال میشم     گاهی صد دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود       🌺 ماه را گم نکنی بین چراغانی ها🌺اللهم عجل لولیک الفرج              
توی ختم هر سری که مثلا صلوات میدم یه تعدادی باید بگم این صلواتارو به این تعداد دادم برای این ختم؟؟ ب ...

تو هر حالتی باشه میتونی عزیزم 

بعد اون روز مثلا یه صلوات میفرستی یه گوشه مینویسی که یادت بمونه 

نیت خاصی ام نداره 

فقط نیت کن که به نیت برآورده شدن حاجتم میخونم وگرنه تعداد ختم نیت نمیخواد 

نه عزیزم این چه حرفیه هرسوالی داری بپرس😍

تو هر حالتی باشه میتونی عزیزم  بعد اون روز مثلا یه صلوات میفرستی یه گوشه مینویسی که یادت بمونه ...

خیلی ممنونم عزیزم🙂🌺

لطفا دعا کنید سلامتیم رو بدست بیارم وبا خانوادم سالم و خوشبخت کنار هم زندگی کنیم 🙏🤲   به شانس بگویید که ما هنوز هم زنده ایم یک بار هم در خانه ی ما را بزند   تاپیک های مذهبی ختم دعا تگم کنید خوشحال میشم     گاهی صد دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود       🌺 ماه را گم نکنی بین چراغانی ها🌺اللهم عجل لولیک الفرج              
تو هر حالتی باشه میتونی عزیزم بعد اون روز مثلا یه صلوات میفرستی یه گوشه مینویسی که یادت بمونه نیت خا ...

خودتان در حالت دراز کشیده نتیجه گرفتید؟ یا دیدید که کسی در این حالت نتیجه گرفته؟