2777
2789
عنوان

خون در مدفوع

572 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها، میشه یه کمکی بکنید خیلی نگرانم؛ من چند شب پیش خیلی عذر میخوام خون روشن دیدم در مدفوعم؛ بعد به دکتر اسنپ زنگ زدم گفت اگه تکرار بشه اصلا خوب نیست و منو خیلی ترسوند؛ چون گفتم بهش یبوست به اون شکل نداشتم،بعدش خیلی ترسیدم، با ترس میرم دستشویی؛ امروزم فکر کنم خون قهوه ایی کم رنگ دیدم؟ اصلا میشع یه یه همچین رنگی و چیزی؟ قهوه ایی کم رنگ یا من خیلی نگران شدم؟

عزیزم من کولیت السروز دارم و یکی از نشانه هاش خون در مدفوع ، انشالله که شما همچین مشکلی نداشته باشین اما سریع تر برو پیش متخصص گوارش 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خون روشن کہ دیدی اصلا خطرناک نیست شاید شقاق یا ھموروئئد باشہ اگر تکرار شد برو دکتر الکی ھم نگران نباش

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم

شابد بواسیر داری زور میزنی

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

خون قهوه ای یعنی خونی که از مدت زمان خونریزیش زمان گذشته

چند سالتونه؟

ترس نداره شاید یه پولیپ کوچیک ساده باشه

باید برید پیش متخصص کوارش کولونوسکوپی کنه،قبل شمیتونین یه نمونه ی مدفوع هم بدین

سلام  خون روشن همراه با سوزش و خارش يا درد بود ؟  سابقه يبوست قبلي داشتين ? خون قهوه اي ...

خون تیره رنگ رو هم یعنی میشه دید؟ یا فقط مدفوع تیره میشع؟ والا با درد و سوزش خاصی نیود

خون تیره رنگ رو هم یعنی میشه دید؟ یا فقط مدفوع تیره میشع؟ والا با درد و سوزش خاصی نیود

مدفوع قيري رنگ و خيلي بدبو ميشه كه مربوط به خونريزي گوارشيدفوقانيه و مربوط به شما نيست 

خون روشن كه ديدي اگ تكرار شد و بدون درد و سوزش و مدفوع سفت باشه مياد به بررسي داره 

اگه ميتوني ايينه بزار ببين دانه يا زخم نداري 

یه ضابع کنار مقعدم دارم ؛ یعنی برای اون؟

ضایعه ی کنار مقعدتون میتونه نشون دهنده ی یه شقاق قدیمی باشه ولی این‌نمیتونه خونریزی فعلیتونو توجیه کنه

ولی سنتون کمه،احتمال موارد خطرناک هم کمتره ولی باز باید با ارامش پیگیری کنین