2777
2789

بازار راکد هست اگه میخوای فروش بره قیمت رو پایین بیار

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تقریبا راکد هست اما نمیدونم چجوریه بعضیا قیمتو میبرن بالاتر.ما فعلا صبر کردیم ببینیم که چی میشه چون اگه گرون بشه واسه خودمونم میطه اگه ارزون بشه ام همینطور اندیشه ام من

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
تقریبا راکد هست اما نمیدونم چجوریه بعضیا قیمتو میبرن بالاتر.ما فعلا صبر کردیم ببینیم که چی میشه چون ...

کجا؟اندیشه تبریز؟

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
کجا؟اندیشه تبریز؟

ن اندیشه تهران.(البته از نطر خودم به کرج بیشتر مبخوریم تا تهران اما خب جزو تهرانه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
اره لعنتیا قیمتو میبرن بالا  خب ما نبریم کلاه سرمون چطور بخریم پس

ببین نوساز بوده مثلا ۱۷ ۱۸تومن الان شوهرم میره میپرسه می،ن ۲۰اینا.والا دلارو کوفت و اینا میاد پایین من نمیدونم چرا خونه رو میبرن بالا حالا جالبش اینه که دقیقا همون خونهایی هست که رفته بودیم قبلا دیده بودیم که ۱۷ اینا بوده