2821
2789
عنوان

قاعدگی

152 بازدید | 10 پست

سلام خانما وقتتون بخیر من ۲۵ سالمه و ۴ ساله که ازدواج کردم سابقه ی ساکشن کورتاژ و سقط داشتم متاسفانه . دوره پریودم منظمه خدا رو شکر اما این ماه که وسط ماه رمضون که روزه بودم پریود شدم خونریزیم نسبت به قبل خیلی کم شده . سرماخوردگی دارم اما قرص مصرف نکردم اما سر موقع پریود شوم ممکنه از یائسگی زودرس باشه؟ یا عفونت دارم ؟ نمیدونم خیلی نگرانم چون اخر ماه قرار بود برم دکتر برای اقوام مجدد برای بارداری 😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ترشح سفید قبل از قاعدگی داشتم اما سبز و بدبو نیست . 

پس عفونت نیست 

واسه یائسگی زودرسم اگر تو خانوادتون سابقشو نداری اصلا فکر نکن

أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوب
پس عفونت نیست  واسه یائسگی زودرسم اگر تو خانوادتون سابقشو نداری اصلا فکر نکن

به خاطر اینکه نگران ب یکی از این ماما ها توی اینستاگرام پیام دادم و گفتم خونریزی پریودم کم شده گفت حتما یا از یائسگی زودرسه یا عفونت داری من بدتر نگران شدم ب شما ها پناه آوردم 

خدا رو شکر سر موعد پریود شدم اما خونریزیم کم شده قبلا دفع لخته زیاد داشتم اما الان اونم ندارم . ممکنه بخاطر روزه گرفتنمم هورمونام بهم خورده باشه نمیدونم . عفونت داخلی هم دارم چون سرماخوردم شایدم از اونه 

از شدت نگرانیم بدترین گزینه به ذهنم رسید 😔

نه فکرای منفی نکن اما چون قصد بارداری داری چکاپ کامل کن مثلا شاید کم خونی شدید داشته باشی بخاطر کورتاژو... خیلی مسائل دیگه که این حتی ساده ترین علت میتونه باشه واسه خونریزی کم که خوب واسه بارداری هم خطرناکه 

ولی فکر بد نکن و برو آزمایشات کامل بده و خودتو تقویت کن بعد اقدام کن