2777
2789
عنوان

خون امدن لثه

154 بازدید | 9 پست

تا حالا شده مسواک بزنین از لثه هاتون خون بیاد چند روزه دندونای جلوم تیر میکشیدن تازه که مسواک زدم از لثهام خون اومد میدونین علت چیه 

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نخ دندون عالیه .دهانشویه هم خوبه ولی با مرور دندونا رنگ میگیرن

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

عزیزم تو تایپیک هات دیدم اسپیرین میخوری انگار به خاطر اونه چون منم چند وقته فولوکسیتین میخورم هی میبینم گاهی بدنم کبود میشه دیدم از عوارض اسپرین و فولوکسیتین ایناست که ممکنه خونریزی لثه اینا هم بده

عزیزم تو تایپیک هات دیدم اسپیرین میخوری انگار به خاطر اونه چون منم چند وقته فولوکسیتین میخورم هی میب ...

اره عزیزم اسپرین میخورم یعنی میتونه از اسپرین باشه سه ماهه استفاده میکنم بخاطر سقط هام

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
دير به دير مسواك ميزنيد؟

اره مرتب نمیزنم میتونه از این باشه؟