2777
2789

من دمی گوجه نخوردم تاحالا ولی سیب زمینی میذارم خیلی خوب میشه

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
بیشتر ببینید

ساده میخوای یا گوشتی؟

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://cookpad.com/ir/دستور غذا/13943556-دمی-گوجه-خانم-سرآشپز?invite_token=G9Ppt1EeLWfcevTDSEcUPMT2&shared_at=1620563342

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
بیشتر ببینید

من پیاز سرخ میکنم سیب زمینی سر خ میکنم رب میریزم ۵تا گوجه رنده میکنم میریزم ادویه میریزم برنجو قبل گذاشتن موادو باهاش قاطی میکنم بعد کته میذارم یا تو همون قابلمه میذارم یا اگه ته دیگ بخوام قابلمه رو عوض میکنم . گاهی چرخ کرده هم میریزم توش

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
بیشتر ببینید

پیاز و کمی سرخ کن بعد سیب زمینی نگینی رو بریز توش یکم سرخ کن بعد چندتا گوجه ریز کردی از قبل بریز سرخ کن ادویه و ربم بزن برنجم بریز کته شه وای خیلی خوشمزه میشه یکمم مرغ ریز کنی بریزی هم دیگه هیچی

گوجه خورد میکنم من مرغم سرخ میکنم میپزم با سس رب و ادویه و پیاز سرخ شده ریش ریش میکنم میزارم کنار و گوجه هارو با یکم تره خشک شده و زردچوبه تفت میدم میزارم خوب بپزه له که شدن و خوب پختن مرغامو اضاف میکنم و بعد ی لیوان آب و دو پیمونه(برا خودم و شوهرم )از برنج گرد ها هست از اونا میریزم میزارم آبش کشیده بشه دون بندازه ب قولی بعد ی کره میندازم روش و درشو میزارم ها نمک یادم رفت نمکم بزنیا😂

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بیشتر ببینید

من من من دمی گوجه عشق دیرین منه😋اگه میخوای خیلی تاپپپ بشه دیگه برنجتو ابکش کن ک شیک‌شه،پیاز داغ فراوان،یکمم رب اضافه کن،سیب زمینی نگینی سرخ شده،برنجت رو زردچوبه ای کن ک رنگش حوب و مزش خوب شه از کره هم غافل نشو

پیاز فراوان رو رنده میکنم تفت میدم یکم فلفل دلمه نگینی بعد گوجه رنده شده رو اضاقه میکنم یکم ک تفت خورد ادویه زردچوبه نمک و فلفل سیاه اضافه میکنم و سیب زمینی نگینی اضافه میکنم قشنگ میزارم سرخ بشن بهد برنج و اب و اضافه میکنم ابش ک کشیده شد دم کنی میزارم 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

هر تعداد پیمونه برنجی ک میخوای بریز تو قابلمه 

برنجتو بشور 

ابشو کامل بریز 

گوجه توش رنده کن 

هویج رنده کن ولی کم 

بعدم یه کوچیک رب 

نمک زردچوبه 

نعنا خشک 

سیب زمینی نگینی ریز 

سعی کن جوجه ها طوری باشه ک بشه برنجتو باهاش دم بندازی 

اگه کمتره یه خورده آب بریز روشون یه بند انگشت بالا بیاد آب از موادت 

بعدش دم بنداز 

نوش جون

من یک پیاز خیلی بزرگ نگینی ریز میکنم سرخ میکنم

پوست گوجه میگیرم ریز میکنم اضافه میکنم به پیاز تا سرخ بشه بعدش فلفل سیاه و زردچوبه میزنم با یک سرقاشق رب گوجه

درش میزارم یکم له بشن با شعله کم

برنج اضافه میکنم با نمک. اندازه یک بند انگشت از روی برنج آب اضافه میکنم وقتی کامل آبش کشیده شد دم میزارم

سیب زمینی نگینی هم میتونی با پیاز سرخ کنی همون اول کار