2821
2789
عنوان

استرس دارم

89 بازدید | 10 پست

یکی از دوستای همسرموبرادرش و خانماشونافطار میخوان بیان خیلییی خجالت میکشم و‌معذبم جلوشون برابار اول میان

چندتا غذا درست کردم ک‌امادن فقط سمبوسه هم‌درست کردم نمیدونم کی سرخشون کنم ک خوب باشه براافطار بنظرتون اگ ساعت7سرخ کنم تاافطار سرد میشه بد بشه

خودم هروقت درست میکنم همون لحظه داغ داغ میخوریم بخاطر پنیرش ک سرد بشه دیگ خوب نیست حاالا الان نمیدونم کی سرخ کنم ک‌وقتی اومدن همه چی اماده باشه هم سردنباشه

خوبه ساعت ۷...وقتی اومدن برو بشین میششون ک دیگ همش تو اشپزخونه نباشی

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوبه ساعت ۷...وقتی اومدن برو بشین میششون ک دیگ همش تو اشپزخونه نباشی

اره براهمین میخوام همه چی اماده باشه داغ هم باشه

مثلا سوپ‌و اینا رو‌نمیدونم کی تو ظرف بریزم

استرس مزشونم دارم روزم خداکنه خوب شده باشه

خب بگو روزه بودم تست کنم،بعدم بزار اذان که گفتن مزه هاشون چک کن اگ نمکش کم بود بزن مثلا،انشالا که خوبن،چی پختی؟

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
خب بگو روزه بودم تست کنم،بعدم بزار اذان که گفتن مزه هاشون چک کن اگ نمکش کم بود بزن مثلا،انشالا که خو ...

ممنون خداکنه بکم دیر بیان ک اران و‌گفتن بچشم و بذارم رو سفره

سوپ شیر

مرغ سس مایونز و‌سیب زمینی و قارچ سرخ شده

کشک بادمجون

سمبوسه

ژله فرنی

بشقاب گوجه پنیر خیار 

البته از همشون خیلی کم‌درست کردم ک نمونه

ممنون خداکنه بکم دیر بیان ک اران و‌گفتن بچشم و بذارم رو سفره سوپ شیر مرغ سس مایونز و‌سیب زمینی و ق ...

اینایی ک گفتی بلد نیستم بپزم😆فقط کشک بادمجون بلدم

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲