تو این مدت که اینجا بودم! یا قبلا هروقت مشکلى داشتم و تو ختم آ و دعاها تو از خدا خواستنام دنبال راه چاره بودم، همش دنبال این بودم که بخونم یکى اون راه رفته و به حاجت رسیده! دنبال خوندن این بودم که دلم آروم بگیره خدا جواب نیازمه یکى قبلا مثل من همین راه رفته و رسیده! راستش دقت کردم دیدم خیلیاى دیگه ام مثل منن! شاید صدتا تاپیک اینطورى شروع میشه که کیا با این ...به حاجت رسیدن؟! ما آدما خیلى عجله داریم ینى بیشتر از عجله داشتن اون دردى که داریم بعضى وقتا انقددد روح و قلبمون آزار میده که بى طاقت میشیم، این جور وقتا بدترین جاش اینه که تو قراره به حاجتت برسى ولى قرار نیست تو اون مدت دعا کردن نشونه اى ببینى! نمیدونم شاید خدا میخواد ببینه بنده ش که اون همه با همه جور نماز و دعا و قرآن و ... ادعاى بندگى میکنه واقعا چقد دلش قرص، چقد بهش اطمینان داره؟! چقد باورش داره که دروغ نمیگه! چقد این حرفش باور داره که تو قرآنش گفته تو بخواه من قدرت شو دارم بگم موجودباش و موجود بشه! خلاصه تو اون بى طاقتیامون وقتى میایم اینجور تاپیکارو میخونیم یه چیزى خیلى بده اینکه یه سریا اومدن گفتن این راه رفتن و نرسیدن... خیلییییى حس بدیه آدم به خداى خودشم شک کنه! خیلیییى بده که آدم تنها امیدشم دیگه نداشته باشه و ته دلش خالى شه اون لحظه!
ازون بدتر ناراحتیه خداشه! که چقد راحت بنده ش دیگه با تمام جونش اطمینان نداره بهش...
دوست خوبم، هیچوقت هیچ جاااا ننویس که از خدا حاجت نگرفتى، اون پست تو میمونه! یه سال بعد شاید ده سال دیگه تو به حاجتت برسى (که دیدم خودم صد نفر همینجا دیدم که مثلا بچه میخواستن و میگفتن از خدا خواستیم و نداد و اون پستشون واسه چند سال قبلشون بود ولى وقتى میرفتم تو صفحه شون میدیدم در مورد یه چیزى از بچه شون سوال پرسیدن! )
شاید بعد اون ده سال که تو یادت رفته باشه یه روزى اون حرف زدى و دارى با هدیه ى خدات خوشبختى میکنى ولى یه نفر اون بخونه و دلسرد شه و دیگه نرسه به اونى که میخواد...
✨واسه رسیدن منم به تنها آرزوم دعا کنید 🙏🏼مرسى❤️✨
🌹 اللهم صل على محمد وآل محمد🌹
😌ناشنوا باش...وقتى همه از محال بودن آرزویت مى گویند😌
⛈فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا : به یقین با (هر) سختی آسانی است! 🌤
مهسایی من یک تجربه دارم .امیدوارم برات کار امد باشه . اول از همه تا میتوتی معنی قران بخون دوم با یک دعا مانوس شو . مرتب با وصل شدن اون دعا رو بخون . نه برای قصدی یا حاجتی فقط برای قرب به خدا . اون قدر مانوس بشو که حفظش بشی . اونقدر که غیر ممکن باشه برات کع نخونیش . من خودم عجیب با دعای یستشیر به لطف خدا مانوس شدم صبح وشب میخونمش . ممکن نبوده به خاطر حاجتی بخونم و سریع جواب نگیرم . دیگه برام شده معجزه . به هرکسی هم میرسم میگم حتما بخون اللهم عجل لولیک الفرج در رکوع و سجود هم داشته باش من گناهکار تر از اونم که بخواهم به کسی توصیه کنم . اما به خاطر ارامشی که میگیرم خودم رو مدیون میدونم
خوب دیدن شرط انسان بودن است عیب را در این و آن پیدا مکن مولانا
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
خاله نى نى سایت جون راستش چون من از بچگى هم بازى اى نداشتم و شخصیتم یه طوریه که هیچچچ حرفیم به کسى نمیگم واسه همین خیلى با خدا حرف میزدم ینى انگار که یه کسى پیشمه ، واسه همین یکم واسم ملموس نیست الان واسه اینکه بخوام با خدام حرف برنم و نزدیک شم یه دعا بخونم! ولى اینکارى که شما گفتین خیلى دوست دارم بتونم انجام بدم فکر میکنم با دعاى یستشیر شما شروع کنم فکر کنم یه بار قبلا خوندمش ولى واسه ارتباط گرفتن باهاش باید از معنیش شروع کنم واما معنى قرآن راستش من خیلیییى خوندن معنى قرآن دوست دارم ولى دو تا مشکل هست روراست بخوام بگم اینه که با خوندنش میترسم و ازش فرار میکنم مثل فکر کردن به مرگ که ازش فرار میکن یم، یکیم اینکه یا ترجمه قابل فهمى واسم در دسترس نبوده یا من تنبلى کردم که ایشالا اونم میخوام روش کنم و وقت بذارم عزیزم من بى ى ى ى نهااایت خوشحال میشم که راهنماییم کنید و ازین حرفاى قشنگ بهم بزنین بابتش ازتون خیلى ممنونم و منتظر کمک آى بعدیتونم هستم
خدا خیرت بده حرف دل منو زدی خدا شاهده وقتی بعضی وقتا اینجور حرفا و تاپیکارو تصادفی میخونم چقدرررر وحشت میکنم و از خدا ناامید میشم همونجور که خدا میگه ناامیدی گناهه فک کنم ناامید کردن ادما هزار برابر بیشتر گناهه! مواظب حرف زدمون باشیم
جوجیک جون من که هروقت این پست آرو میخونم هى همش میگم نه دروغه دروغه اصلا این پست آرو شیطون گذاشته انقد که حالم بد میکنن
خاله نى نى سایت جووون من متاسفانه نمیتونم اون برنامه رو دانلود کنم واسه سیستم عامل گوشى من نداره. حتماااا اینکارو میکنم خیلییییى مرسى ازتون