2777
2789
عنوان

چرا این جوری شد؟

110 بازدید | 21 پست

از وقتی ک هجده نوزده سالم بود هر خواستگاری میومد همسایه همون یه کاری میکردن ک میرفت وپشت سرشم نگاه نمی کرد همیشه ب مامانم میگفتم همسایه هادارن پشتمون بد میگن حتی یه بارم خونمونو اتیش زدند هی می پروندنش ولی قبول نمیکرد هی ب من و قیافم ایراد میگرفت تا این ک شد  با یه پسر حسابدار ازدواج کردم ازش بدم اومد اونم گفت حتمن همه میدونن شما چی هستین چون هیچ خریدی برام نمی کرد همش خصیص بازی در میورد ب خاطر خودنودش همش دعوا داشتیم هیچ تنهایی بر گشتن نرفتیم همیشه بابد مامانو خواهرشم میبردیم ازش متنفر شدم الان میگم شاید اگ همسایه هامون اون جوری نمی کردن سرنوشتم خوب میشد 

کاربری دست دو نفر 🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امانننن از این همسایه های فوضولللللل.

مامانت نباید پای اون همسایه های فوضولتون رو توی خونتون باز میکرد.مامانت و خودت میدونستین این همسایه ها بد گو و فوضولن نباید زیاد رو میدادین بهشون.

امانننن از این همسایه های فوضولللللل. مامانت نباید پای اون همسایه های فوضولتون رو توی خونتون باز می ...

اصلا رفت و امد نداریم همین جوری از وقتی کو چیک بودم دعوا میکردن باهامون خونمونو اتیش میزدن ماشینمونو پنچر میکردن سنگ میزدن تو شیشه خونمون

کاربری دست دو نفر 🥰
اصلا رفت و امد نداریم همین جوری از وقتی کو چیک بودم دعوا میکردن باهامون خونمونو اتیش میزدن ماشینمونو ...

نه انگاررر اینا واقعااا مریضنننننن بیشعوراااااا.ایییییی حالم به هم خورد ازشون.خونتونو عوض کنیننن