2777
2789
عنوان

عقد خواهرمه😎

210 بازدید | 18 پست

لباس چی بپوشم🤔

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

لباس مجلسی بپوش

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کروناس

روز شمار تولد دخترمه ..   باردار نیستم .      لاحول و لاقوه الا بالله    توانایی هایم و هنرهایم و تمام احساسات شادم با هر حرف و رفتار بد خانواده همسرم میریزه بهم ولی من یک فردی هستم که دنیا رو شکست میدم اما خودم شکست نمی‌خورم  
جشن دارن؟

ن تو محضر بعد میان خونه حالا من چی بپوشم

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
عکس لباسها بزار بگیم 

راستش من وسواس دارم شما بودین چی میپوشیدین

کروناس

تعدادمون کمه

اورا خیلی قشنگ میشهههه😍😍😍

البته اگه شکم نداری...

من چن روز پیش یکی گرفتم انقدررر خوشگل بود پوشیدم وقتی پرو کردم تو خونه همه نگاشون زوم مونده بود😁

عشقمم ک فقد قفلی زده بود میگف واییییی چ بهت میاااااد و قربون صدقه😎

تو شاه رگ زندگــی منــی دلبر🫀🥺‌‌‎‌‌‎‎‌‎‌‌
اورا خیلی قشنگ میشهههه😍😍😍 البته اگه شکم نداری... من چن روز پیش یکی گرفتم انقدررر خوشگل بود پوشی ...

اورا؟؟؟؟؟؟؟نشنیدم

راستش من وسواس دارم شما بودین چی میپوشیدین

من بین لباس هام خوب انتخاب میکردم 

الان یه پیرهن خیلی خوشگل دارم اونو 

ولی مختلف هست بالاخره 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

مانتو چ رنگ بپوشم ک ب شلوار توسی کمرنگ بیاد