2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 42 پست
تو هیچی از بقیه کم نداری که قبول نشی  فقط باید تلاش کنی و از حواشی دوری کنی

ببین از همون یازدهم شروع کنیم روزی ۸ الی ۱۰ ساعت و دوازدهمم همینجوری و در کنارش کتابای تست کار کنیم و سه چهار تا کلاس آزمون شرکت کنیم اوکیه ؟من واسه فیزیک و شیمی و ریاضی و مسعله هاشون خیلی میترسم ...

ببین از همون یازدهم شروع کنیم روزی ۸ الی ۱۰ ساعت و دوازدهمم همینجوری و در کنارش کتابای تست کار کنیم ...

به نظرم بله ولی کلاس وقتتو می گیره خیلی 

به نظرم این تایمی که میخوای واسه کلاس بذاری خودت تست کار کن یا فیلم آموزشی ببین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عرض ادب ببخشید شما توی ماه های اخری حالا مث الان که نهایی ها هسن چجوری میخوندید

توی تایم امتحان همون درسو فقط میخوندید یا نه درسا دیگم میخوندید

و یه سوال دیگ به نظرتون جامع زدن از کی شروع بشه

نزدیکم که می آیی نرم و آهسته بیا...مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهاییم...(سهراب سپهری)

من بیشتر از شیوه درس خوندن ذهنم مشکل داره

هوشم خیلی خوبه ولی نمیتونم روی درس تمرکز کنم ساعات مطالعمو نمیتونم بالا ببرم زود از درس خوندن خسته میشم ذهنم خیلی درگیره

همه اینا باعث شده ۵ماهه که درس نخوندم 

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀

من امسال کنکور دارم و رو اختصاصی زیاد مسلط نیستم یعنی میخوام حذف کنم بعضی درسارو عمومی ها مسلطم الان نهایی هم دارم بنظرت تو نهایی دوازدهم اوکی کنم تست بزنم اون ۲۰ روز باقی مونده رو عمومی و ریاضی و زیست کار کنم امکان داره پیراپزشکی دولتی قبول شم مثل هوشبری و اتاق عمل

😐
سلام عرض ادب ببخشید شما توی ماه های اخری حالا مث الان که نهایی ها هسن چجوری میخوندید توی تایم امتحا ...

سلام من تو تایمای امتحان نهایی زمانی که واسه هر امتحان داشتم رو اختصاص میدادم به همون درس و علاوه بر خوندن با پایان هر فصل از اون درس چند تا دونه تست هم می زدم که هم واسه نهایی آماده بشم هم یه کمکی واسه کنکورم باشه

البته من سال اول قبول نشدم و یه سال پشت بودم 

من بیشتر از شیوه درس خوندن ذهنم مشکل داره هوشم خیلی خوبه ولی نمیتونم روی درس تمرکز کنم ساعات مطالعم ...

هوش عامل مهمی واسه موفقیته ولی پشتکار نقش بیشتری داره قطعا...

سعی کن محیط درس خوندنتو واسه خودت جذاب کنی،از لوازم تحریر مختلف و رنگی استفاده کن تا ذوقت بگیره،واسه خودت جایزه بذار گاهی مثلا بگو اگه امروز تا آخر شب ۷ ساعت درس خوندم یه تیکه از فیلم مورد علاقم و می بینم...

کلا باید یه جوری از درس خوندن لذت ببری

من امسال کنکور دارم و رو اختصاصی زیاد مسلط نیستم یعنی میخوام حذف کنم بعضی درسارو عمومی ها مسلطم الان ...

راستش رو بخوای تو دو سه سال اخیر تستا بیشتر ترکیبی شدن و برای این که به نتیجه دلخواه برسی بهتره حذف نکنی ولی اگه واقعا نظرت رو حذف کردنه و چاره ای نداری اونایی که حذف نکردی رو کامل و جامع تست بزن و بخون انشالله که قبول میشی 

به نظرت با حل کردن تستای کنکور چندسال قبل چه درصدی توی اختصاصی میشه گرفت؟

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀
به نظرت با حل کردن تستای کنکور چندسال قبل چه درصدی توی اختصاصی میشه گرفت؟

بستگی به درجه سختی کنکور داره مثلا کنکور ۹۹ به حدی سخت بود که با میانگین اختصاصی ۴۰ درصد پزشکی هم میشد ولی اگه مثل ۹۸ باشه با میانگین اختصاصی ۴۰ درصد پیرا شهر کوچیک میشه آورد

ولی در کل به نظرم با حل همین اختصاصی های سال قبل اگه فرد صفر صفر نباشه می تونه پیرا شهر کوچیک قبول بشه