2777
2789
عنوان

کنکوریا

493 بازدید | 42 پست

سلام من دانشجوی پزشکیم و قبلا هم چند بار تاپیک زده بودم در این باره 

قبل این که قبول بشم به خودم قول دادم اگه قبول بشم چند وقت یه بار بیام و به سوال های بچه ها جواب بدم...چون خودم خیلی پیش میومد که سوال داشته باشم و کسی نباشه جواب بده...

خلاصه که...اگه سوالی دارین بپرسین تا جایی که بتونم جواب میدم 

برای کنکور چندساعت میخوندید؟

کلاس میرفتین

ازمون شرکت میکردین؟😁

پنجره را باز کن و از این هوای مطبوع بارانی لذت ببر خوشبختانه باران ارث پدری هیچکس نیست💚🌿                                     #حسین_پناهی

اخی چه مهربون😍😍

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای کنکور چندساعت میخوندید؟ کلاس میرفتین ازمون شرکت میکردین؟😁

من پشت کنکوری بودم یه سال و تو همون سال روزی ۷ الی ۸ ساعت ولی پیوسته 

هیچ کلاسی نرفتم و فقط مشاور داشتم 

آزمون هم گزینه دو 

سلام عزیزم...با چه روشی درس میخوندی؟روزی چند ساعت؟کلاس کنکور میرفتی ؟از کتاب کمک درسی خاصی استفاده م ...

روش که واسه هر درس متفاوت ولی بیشتر تنوع تست و ریز خوندن 

کلاس نه 

روزی ۷ الی ۸ ساعت 

آره کتابای مختلفی استفاده کردم 

سلام ممنون ببخشید من چندتا سوال دارم. شما زیست رو با چه روشی مطالعه میکردید؟روزی چندتا تست میزدید و ...

زیست رو من خیلی بیشتر از بقیه درسام می خوندم 

اول یه دور روزنامه وار بعد دقیق بعد توجه به قید و کلمه های مهم بعد انواع تست

نشمردم ولی واسه زیست ۳ _۴ تا کتاب کار کردم 

روش که واسه هر درس متفاوت ولی بیشتر تنوع تست و ریز خوندن  کلاس نه  روزی ۷ الی ۸ ساعت&nbs ...

پس هیچ کلاسی نریم ...و از کلاس دهم روزی ۸ ساعت میخوندی یا از همون دوازدهم شروع کردی ؟همون کتابای تست بگیریم کافیه دیگه ؟