2777
2789
عنوان

کفشامون

120 بازدید | 8 پست

سلام همسایه زیر خونه ی ما پسرش هر چند وقتی ازما کفش می زده ی بار به مامانش گفتم با کمال پررویی زد زیرش حالا بعد از چند ماه ی لنگه از کفشای دخترمو که دوروز پیش خریده بودم برداشت برد چون یقیم دارم کارخودشه 

کفشای نو رو داخل میزاشتم دیروز یادم رفت 

نمیدونم چکار کنم  راهنماییم کنید که اعصابم آروم شه

اینم بگم که مدیر ساختمون هم میدونه چون از اوناهم برده بود ولی کاری نکردن 

خداجونم ممنون که هوامو داری 🤗❤️

داخل خونه جاکفشی بزارید یا قفل بزارید واسه جاکفشیتون 

نظر دیگه ای ندارم

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

وااا خوب برین بترسونینش بگو که من میرم به پلیس میگم

دختر بودن جرم نیس..دختری که بلند میخنده بیحیا نیست حالش خوبه! دختری که میخواد حقش و بگیره سلیطه نیست، توانمنده! زنی که طلاق میگیره مطلقه نیست، مجرده!دختری که نمیخواد ازدواج کنه ترشیده نیست، مستقله!...      ❤علاوه بر اینکه چشم هارا باید شست، جوردیگر باید دید؛  مغز هارا باید  شست... جوری دیگر باید اندیشید!  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

همینجوری که نمیشه.باید ثابت بشه کار اونه.پیشنهاد بدین دوربین نصب کنین تو ساختمان یا واسه خونه خودتون بذارین!بعدم شکایت با مدرک.کفش ارزش نداره ولی امنیت مهمه.از چیزای کوچیک ممکنه شرو بشه ولی اخرش ادم نمیدونه چی میشه

من همین یه دونه ام!
ی کفش بزار دم در بعدم حواست باشه از چشمی در نگاه کن تله بزار براش مچشو بگیر

اره اینم تو ذهنم بود باید همین کارو کنم

همینجوری که نمیشه.باید ثابت بشه کار اونه.پیشنهاد بدین دوربین نصب کنین تو ساختمان یا واسه خونه خودتون ...

ای بابا پول شارژ نمیدن پول جمع کنن دوربین بخرن

خودمون هم بزاریم 5ملیوت هزینش 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز