2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 26 پست
بله حتی بعد ۱۵ روز منفی بعد مثبت شده امید داسته باش

خداازدهنت بشنوه 🌿🌿🌿🌿🌹

ممنون

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
انشاالله عزيزم به خدا توکل کن، تو اقدام بودی؟ اولین بارته

نه ۳ساله اقدامم

این ماه دوتا فولی خوب داشتم

فقط عذر می خوام اون ترشح تخمکذاری رو این ماه ۳روز مونده به موعدم دیدم دیگه نمی دونم 

یه بارم سقط کردم 

البته برای بارداری دوم تواقدامم ولی نمی شه مه نمی شه شب فدر اینقدر دعا خوندم وزجه زدم ولی ...

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ۳ساله اقدامم این ماه دوتا فولی خوب داشتم فقط عذر می خوام اون ترشح تخمکذاری رو این ماه ۳روز موند ...

نا امید نباش، انشالله خدا برات معجزه میکنه 

خدایا بابت همه چیزی که دادی و ندادی و پس گرفتی و بهترینشو دادی هزاران بار شکرت ❤️❤️❤️M*Z
منم دوروز دیگ موعدمه خیلی استرس دارم

ان شاالله هرچی خیره برات پیش بیاد🌿🌿

اره من خودم همون روز که پریود نشدم مثبت شد بی بی چکم اما خواهرم تا ده روز منفی بود اخر ازمایش خون داد مشکوک بود ۷۲ ساعت بعد تکرار کرد مثبت شد از دکتر که پرسید گفته بود بعضیا دیرسطح هورمون ادرارشون بالامیره باید حتما تست خون بدن

نا امید نباش، انشالله خدا برات معجزه میکنه 

ان شاالله

اره من خودم همون روز که پریود نشدم مثبت شد بی بی چکم اما خواهرم تا ده روز منفی بود اخر ازمایش خون دا ...

خداحاجت همه روبده حاجت منم به حق امیرالمومنین بده توکلم به خداست ممنون که وقت گذاشتین لطفا دعام کن🌹

چند روز دیگه باز بزن ان شاءالله ک بارداری

چشم

لطفا برام دعاکن خیلی دارم اذیت می شم روحم خسته ست💔🌿