2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین

171 بازدید | 31 پست

من خیلی استرس دارم ، چه جوری تو این روزای آخر به خودتون اعتماد به نفس میدین؟ بعد اصن تا میام درس بخونم تهوع میگیرم واقعا حالم دیگه داره از کنکور به هم میخوره ، درحالی که اولا خیلی پرانرژی بودم ، چیکار میکنین خستگیتون در بره؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

فعلا تمرکزم رو گذاشتم رو درس های امسالم،اکثر سوال ها از سال سوم میاد،،پونزده روز بعد امتحان ها که تا ...

رشته ت چیه ؟ اخه اصن کنکور ۱۸۰ درجه با کتاب فرق داره همش سرعته که مهمه 

من تجربی سومین سالیه که دارم کنکور میدم سرعته تست زنی خیلی مهمه 

یکی از دوستام فقط دوماه خوند فرهنگیان آورد منبعش هم فقط کتاب بود،،چرا انقدر پشت کنکور موندی؟امسال به نظرت قبولی؟

چی بگم والا
یکی از دوستام فقط دوماه خوند فرهنگیان آورد منبعش هم فقط کتاب بود،،چرا انقدر پشت کنکور موندی؟امسال به ...

نه ، اخه گفتم ته همه چی بیکاریه دیگه به جز پزشکی پیراپزشکی و فرهنگیان 

نه ، اخه گفتم ته همه چی بیکاریه دیگه به جز پزشکی پیراپزشکی و فرهنگیان 

خب چرا مثلا یه سال بکوب ننشستی بخونی که یکی از اینا رو قبول شی؟هرچند به نظرم اشتباه فکر میکنی چون این همه آدم موفق که تو جامعه هست همه که دکتر و معلم نیستن

چی بگم والا
یکی از دوستام فقط دوماه خوند فرهنگیان آورد منبعش هم فقط کتاب بود،،چرا انقدر پشت کنکور موندی؟امسال به ...

فرهنگیانم گزینشش مضخرفه ، من سال اول تجربی کنکور دادم رتبه م ۲۰ هزار شد سال دوم انسانی خوندم ۱۱۰۰ شدم منطقه دو ولی حتی دعوت به مصاحبه هم نشدم رفیقم با ده هزار قبول شد