2821
2789
عنوان

خانوماااا

84 بازدید | 8 پست

من یه مستاجرم

ولی خونم از تمیزی برق میزنه مرتتتتبه هر روز صبح اشپزخونمو برق میندازم خونمو جمع وجور میکنم .بعضیا فک میکنن فقط موقعی ک مهمون میاد باید مرتب کنن خب چرا مگه خود ادم از مهمون کمتره ارزشش.خانوم گلا همه مرتبین ولی اونایی ک تنبلن یه بار جمع کنین خونه رو ببینین چ حس خوبی بهتون دست میده روحیتون باز میشه.این همین الان قسمت بالکن اشپزخونم عاشق گلامم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خیلیم عالی😊

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  
بچه نداری نه😂

خخ دقیقا بچه باشه کل خونه خراب میکنه 

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز