سلام دوستان من تصمیم گرفتم تو این مدت باقیه مونده هر هفته وقت ّّّ بذارم دوتا درس رو تموم کنم در کنار زیست..به نظرتون چطوره؟زیست چون ی هفته ای تموم نمیشه مداوم میخونم..مثلا برا این هفته تصمیم گرفتم عربی و فیزیک و زیست بخونم..و از هفته بعد هر شب یه ساعت برا مرور و تست براشون اختصاص میدم
اگه بچه هاتون یا خودتون از پایه ی سوم تا نهم به کمک نیاز داشتید برای هر چیزی ...امتحان مدرسه ، امتحان نهایی، تقویت یک درس و.... من کسیو میشناسم کمکتون کنه با هزینه ی خیلی خیلی کم هر ساعت کلاسی که یک ساعت و نیمه ۱۵ تومن(هم برای کسب تجربه و هم اینکه برای همه ممکن باشه)...😊😊بهشون پیام بدین و پایه ی تحصیلی و درسی که می خواین رو پیامک کنین تا زمان مشخص کنن اگه کارتون عجله ای بود حتما ذکر کنین 🌹🌹🙏 شمارشون تو تاپیکم هست😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شمارشو اون سری دادی بهم..برا اینکه جواب این سوالو بدن هزینه میگیرن؟
نه بابا فکر نکنم میگم که دوستمه اینجوری نیست
که واسه سوال جواب دادن پول بگیره
اگه بچه هاتون یا خودتون از پایه ی سوم تا نهم به کمک نیاز داشتید برای هر چیزی ...امتحان مدرسه ، امتحان نهایی، تقویت یک درس و.... من کسیو میشناسم کمکتون کنه با هزینه ی خیلی خیلی کم هر ساعت کلاسی که یک ساعت و نیمه ۱۵ تومن(هم برای کسب تجربه و هم اینکه برای همه ممکن باشه)...😊😊بهشون پیام بدین و پایه ی تحصیلی و درسی که می خواین رو پیامک کنین تا زمان مشخص کنن اگه کارتون عجله ای بود حتما ذکر کنین 🌹🌹🙏 شمارشون تو تاپیکم هست😍
دوستان برای مشاوره کنکور توسط رتبه سه رقمی کنکور ۹۸ و دانشجوی پزشکی ، درخواست دوستی بدید تا معرفی کنم . ظرفیت مشاوره هم محدوده و ۵ نفری که اول درخواست بدن ثبت میشن .📚📚📚📚📚