2777
2789
عنوان

تومور مغزی

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 38 پست
ببین به نظرم من درصد بهبودی تو این جور عملا فقط و فقط به پزشک بستگی داره ادم اگه یه پزشک خوب انتخاب ...

تبلیغات نکنید. عجب نی نی ساایت بی در و پیکر شده

دلم به اونایی که فکرمیکنن مهربون و گوگولی ام میسوزه چون هنوز اون روی سگ و وحشی منو ندیده اند.

اره عزیزم دکتر خلیل میرزا محمدی خیلی دکتر خوبی هستن. حتما می تونن کمکتون کنن. من دخترخالم با وجو ...

خخخخ عجب دروغگوی قهاری هستی تو

دلم به اونایی که فکرمیکنن مهربون و گوگولی ام میسوزه چون هنوز اون روی سگ و وحشی منو ندیده اند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهر خواهرم داشت عمل کرد بعد از یک سال هم فوت کرد تومور مغزی معمولا دیر تشخیص داده میشه امیدوارم تشخ ...

سلام عزیزم میخواستم درباره تومور مغزی سوال کنم. معمولا وقتی مریض متوجه تومور در سرش میشه و میفهمه تومور داره، چه مدت گذشته؟ یعنی چند ماه یا چند سال طول میکشه تومور بوجود بیاد ؟

سلام عزیزم میخواستم درباره تومور مغزی سوال کنم. معمولا وقتی مریض متوجه تومور در سرش میشه و میفهمه تو ...

سلام من شوهر خواهرم خیلی دیر فهمیدن و دکتر هم گفت معمولا این بیماری زود تشخیص داده نمیشه 

از فهمیدن تا فوتش یک سال و نیم طول کشید

سلام من شوهر خواهرم خیلی دیر فهمیدن و دکتر هم گفت معمولا این بیماری زود تشخیص داده نمیشه  از ف ...

خدا رحمتش کنه. یعنی ممکنه شوهرخواهرتون و یا هر بیمار دیگه چند سال تومور مغزی داره ولی بی خبر باشه تا وقتیکه عود کنه ؟

سلام من شوهر خواهرم خیلی دیر فهمیدن و دکتر هم گفت معمولا این بیماری زود تشخیص داده نمیشه  از ف ...

آزمایش خون نشون نمیده؟