2777
2789
عنوان

تومور مغزی

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 38 پست
جوادی

😁😂مگه خوب شد؟

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

جوادی

😂😂😂😂

بزرگ ترین رویای زندگیم اینه که جهان گرد شم و همه عمرمو تو جهان گردی بگذرونم و زندگیم بشه پر از تجربه... دوس دارم خونم تو کوله پشتیم باشه😅ولی همونطور که گفتم این فقَط رویاست.. 😒:) 
پنج دقیقه ایی دیشب هم دوماد شد 😁😁😁😁

نه بابا😯

دو شب دنبال نکردم چقدر پیشرفت کرد این جواد😂

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.
نه بابا😯 دو شب دنبال نکردم چقدر پیشرفت کرد این جواد😂

امشب دنبال کن احتمالا بچش به دنیا بیاد و یه مشکل ژنتیکی داشته باشه و همین امشب عملش کنن😁😁😁😁😁

خدایا شکرت ازت ممنونم بابت براورده شدنش دوست دارم خدا😍😍😍😍😍😍😍😍
امشب دنبال کن احتمالا بچش به دنیا بیاد و یه مشکل ژنتیکی داشته باشه و همین امشب عملش کنن😁😁😁😁😁

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

آره یکی از دوستای پدرم تومور مغزی داشت چند سال پیش

کلی مداوا و اینا انجام داد الان خدا رو شکر خیلی حالش خوبه هرچند وقت یه بارم میره همون مرکز نگین آزادی که درمان شده بود، یه معاینه انجام میده تا مبادا چیزی باشه

ببین به نظرم من درصد بهبودی تو این جور عملا فقط و فقط به پزشک بستگی داره ادم اگه یه پزشک خوب انتخاب کنه واقعا میتونه خوب بشه 

چون زندایی من پارسال عمل کرد پیش دکتر رضا سنجری کاملا خوب خوب شد خداروشکر هیچ مشکلیم واسش پیش نیومد 

حتما دقت کنید تو انتخاب پزشک