2777
2789
عنوان

دیابت بارداری

486 بازدید | 14 پست

سلام به همگی 

نماز روزه هاتون قبول حق 

من هفته ۲۶ بارداری هستم و مدتیه دیابت بارداری دارم و انسولین میزنم ، تحت نظر متخصص غدد هستم ولی متاسفانه قندم همچین کنترل نمیشه اونم به دلیل تحرک نداشتن هستش چون من سرکلاژ کردم و اکثرا اوقات استراحت هستم ، میخواستم ازتون کمک بگیرم اگه تجربه ای دارین که مربوط به این دوران میشه کمکم کنید تا این چند هفته اخرم بگذره منم اروم بشینم سرجام ، تشکر از همگی 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم دارم دیروز باز آزمایش دادم.فقط شیرینی نخورشکر زولبیا کیک .خیلی سخته مخصوصاباردارباشی ونتونی بخور ...

یعنی اینارو اصلا نمیخورم ، فکر کنم واسه خاطر برنج باشه چون خیلی گشنم میشه فقط با اون سیر میشم 

تحت نظر متخصص تغذیه باش و رزیم بگیر غذاهایی مصرف کن قند رو پایین بیارن

امروز وقت گرفتم بری تغذیه ببینم کمکی میشه بهم 

والا الان هرچی میخوریم قندی دیگه موندم چی بخورم 

امروز وقت گرفتم بری تغذیه ببینم کمکی میشه بهم  والا الان هرچی میخوریم قندی دیگه موندم چی بخورم ...

صددر صد کمک میکنه .الان اینترنتی هم هست 

اونا میگن تعداد وعده ها رو زیاد کنی و حجم غذا کم

هر میوه  رو نباید بخوری 

نباید طولانی گرسنه بمونی .برنج و نون باید محدود بشه 

ساعت خوابیدن و صبحانه خوردن و ناهار خوردن و شام باید تقریبا منظم باشه نه اینکه شبا دیر بخوابی و صبح یکبار 7 یکبار 10 صبحونه بخوری