2777
2789
عنوان

دو رنگ بودن چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 49 پست
اکثر چشم رنگیا اینجوری ن

نه برای بعضیا خیلی خوشگله چشاشون ولی همه ی چشم رنگیا اینطور نیستن

با افراد ارزشی و مذهبی متعصب ، خرافاتی و بی اخلاق حرفی ندارم...اگه در یک بحثی جوابتونو ندادم به این معنی نیست که قانع شدم یا نظرتونو قبول کردم ، فقط حوصله ی بحث ندارم...فرد بی ادبی نیستم ولی به خاطر وجود برخی افراد مجبور شدم همچین امضایی بذارم...

چه باحاله من نهایت هنرم اینه که با رنگ لباس رنگ چشمم یکم عوض میشه😀

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه باحاله من نهایت هنرم اینه که با رنگ لباس رنگ چشمم یکم عوض میشه😀

اره من یکه دوست داشتم با رنگ لباسش رنگ چشماشم عوض میشد

شادترین فردی که تو زندگیت دیدی من هستم 🌈🤩🎉
ععع     آخه من بابام وسطش قهوه ایه توش سبز دورش آبی ، کلا هر چشم رنگی میبینم اینطورین ،ول ...

آره یه جور اختلاله حتما بایباتم داره راستی تو به بابات نرفتی

آره ولی اکثر چشم رنگیا چند رنگه چشاشون چون رگه رگه داره 

آره ولی مال اینا قشنگ تابلوعه نصفش یه رنگ کاملا متفاوت

چشم دوست من همینجوریه داخلش زرده دورش سبز 

عه این اختلال بوده ازمنم همینطوره

آهای تو دوست عزیزبیا👈 میشه لطفا برای برآورده شدن حاجت هام دعا کنی ممنونتم دعاکردی ب لایک منم دعات کنم