2777
2789
عنوان

طلا

229 بازدید | 27 پست

سلام صبحتون بخیر عزیزان طلا چی میشه بالا میره فردا پس فردا به نظرتون؟ کسی اطلاعی داره؟ ممنون میشم کسی میدونه راهنمایی کنه

یک ساله منتظرم شرایط جور شه طلاهامو که فروخته بودم و کلی ضرر کردم بخرم  الان یه مقدارشو میخوام بخرم به نظرتون امروز بخرم چیکار کنم؟ بالا میره دوباره؟ 

❤السلام علیک یا اباعبدالله علیه السلام❤ 🍁دخترآبانم🍁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیروز نسیت به دو روز پیش ۳۰ تومن ۳۰ تومن بالاتر رفته بود

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
نه هنوز میاد پایین 

جدییییی  آخه دیدم داره میره بالا و ماه رمضونم که تموم میشه معمولا بالاتر میره خواستم ازتون مشورت بگیرم غروب برم خرید کنم یا نه

جدییییی  آخه دیدم داره میره بالا و ماه رمضونم که تموم میشه معمولا بالاتر میره خواستم ازتون مشور ...

ماه رمضون نمیاد که پایین چون قیمت طلا نجومی بالا رفته باید کنترول شه تا یه حدودی میاد پایین بعد میره بالا 

من فکر میکنم تا انتخابات همینه بعدش میره بالا

من داداشم تو شورا نگهبانه از زن داداشم شنیدم که بعد انتخابات همه چی بالا میره بهم گفت پریروز که منتظر بودی طلا بخری  بخر

ماه رمضون نمیاد که پایین چون قیمت طلا نجومی بالا رفته باید کنترول شه تا یه حدودی میاد پایین بعد میره ...

چرا بابا همیشه ماه رمضونا طلا قیمتش پایین تر میاد