من 6 ماهم هست. فقط میخوام وسایل ضروری بخرم.
اینا رو تحقیق کردم
لوازم بهداشتی (شامپو سر-شامپو بدن. روغن بدن-پودر تالک که داخلش زینک هس-کرم سوختگی-چند تا کهنه خشک کن-پوشک سایز صفر که تا 3 و نیم کیلو شد نوزد جواب میده و فعلا مولفیکس تو داروخونه ها دارن و بسته 12 تایی فکر کنم باشه که فعلا دو بسته بخر- یه بسته پوشک سایز یک 40 عددی مولفیکس برا اطمینان- شیشه شیر- پوار بینی- پستونک میتونی بعدا بگیری که متناسب دهان نوزادت باشه ممکن هم هست پستونکی نشه- شیر دوش ممکنه لازم بشه- دو سه تا سرنگ ببر شاید مجبور شی بهش تو بیمارستان اب قند بدی- حوله ساده کلاه دار ولی جنس نرم بگیر و سایزی بگیر که تا سه سالش جواب بده. لیف فعلا لازم نداره میتونی بخری)
یه دست لباس نوزدادی سایز صفر بیمارستان- به نظرم لازم نیس 19 تیکه بخری . بسته هایی بخر که داخلش یه پیرهن . شلوار-سرهمی- زیر دکمه ای- تیشرت- آستین حلقه ای - دستکش و جوراب باشه. بهتره زیاد براش خرج نکنی چون زود کوچیک میشه و بلا استفاده. دو سه تا شلوار و پیرهن تیکه ای سایز صفر و یک هم بخر واسه دم دستی. یه دست لباس سایز یک هم بگیر.
سرویس خوابهای مسافرتی هست که جنس خوبش حدود 400 هزار. کنارش باید پتو و تشک و بالش بخری. که میتونی بدی برات تشک و بالشش رو درست کنن و تا دو سه سالگیش استفاده کنی و فقط یه پتو دور پیچ یا قنداقی تنها بخری.
گهواره (زیاد براش خرج نکن چون تا 6 ماه داخلش میخوابه و بعد بلا استفادس. مارک میلاد حدود 400 هزار هست و کاملا تاشو. بعدا میتونی تا کنی و بذاری داخل کمد برا نی نی بعدیت) . ایشالا بزرگتر شد میشه تخت اینا براش بخری.
اگه اهل بیرون رفتن و قدم زدن هستین کالسکه خوبه
اگه کارمندی یا تو خونه زیاد کار داری روروعک بدرد میخوره. البته اگه داخلش وایسه.
کریر اینا نخر.فقط تا 6 ما ه قابل استفادهس. اونم کم
کیف هم یا یه چیز خوب بخر که بعداها هم بتونی برای ساک مسافرتی استفادش کنی. یا یه چیز معمولی و قیمت کم