2777
2789
عنوان

دوازدهمی ها نهمی ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 68 پست
همینجوریش بخاطر سهمیه های مختلف یه مشت بی استعداد وارد رشته های تاپ شدن  دیگه واقعا ظلمه بیسوا ...

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

خیلی خنده دار حرفت تو هستی ما روزی چند ساعت تو این وضعیت درس میخونیم؟ میدونس چقدر سختی کشیدیم هب قطع ...

اتفاقا من خودم پیش دانشگاهی و سوم دبیرستانم رو غیر حضوری خوندم 

کسی که واقعا خونده باشه برا دفاع از حق خودش و اینکه یه سری متقلب نخان از شرایط سو استفاده کنن دنبال امتحان حضوریه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا میگیم از کرونا دور باشیم ولی اگه یه سرما خوردگی کوچیک بگیریم بقیه ی امتحاناتو چه طور بدیم؟ میگ ...

من اصلا امتحان برام مهم نیست به خود اطمینان دارم هم کنکور هم نهایی با بهترین ها قبول میشم من فقط از کزونا میترسم همین فقط میترسم بگیرم خانوادم بگیرن و خودم نزارن برم کنکور واسه این زحمت یک سالم،البته اونم اگه خدا بخواد همه اش درست میشه من نمیدونم بعضی ها چشونه جبهه چیو میگرن یا الان همسن ما ندارن یا خیلی خجسته ان

عزیزم ب هیچ کدوم اینا اهمیت نمیدن ، این حرفارو ک زدی یاد پارسال خودمون افتادم ‌، کلی تماس با اموزش پرورش ، هشتک های زیر پست فلان مسئول ، اعتراض اینرتنتی ، اخرشم هم کنکور دادیم هم نهایی ، بنظرم از الانم درستو بخونی میتونی نمره خوبی بیاریا

عزیزم دوست داری بری بیرون؟ الان شما نهمی هستی یا دوازدهمی؟ اتیش بیار معرکه شدی؟

خونسرد باش گل

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

اینها  امتحانو میگیرن مطمئن  باشید   ... ببخشید  ولی  از  بس &nb ...

ب گوششون نرسیده معلما هم درست درس نمیدن

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

بچه های نهم گوشششش کنین 

با هم متحد بشین و اصلا سرجلسه حضور پیدا نکنین 

وقتی هیچ کس نررره اونام امتحان لغو میکنن 

دیگه جارو جنجال هم نداره 

فقط متحد بشین 

حتی 1نفر هم نررره 

خطرناکه ممکنه همه کرونا بگیرین از هم چون زمان زیاده و جمعیت هم زیاده 

حالا پایه 12رو نمیدونم چی کار باید کرد چون دیپلم میخوان بگیرن

چه اوضاعی شده

اتفاقا من خودم پیش دانشگاهی و سوم دبیرستانم رو غیر حضوری خوندم  کسی که واقعا خونده باشه برا دف ...

پیام منو بخونی خوب متوجه میشی من ترسی نه از کنکور نه از نهایی دارم ترس من کرونای کوفتیه یه سر به بهشت زهرا بزنی میفهمی چی میگم وگرنه من به خودم ایمان دارم قبول میشم کم زحمت نکشیدم با این شرایط

هر  چی بگی    اینها  میگن  فقط  امتحان   بشین   جدی&n ...

من درسمو خوندم ناراحتیم ندارم 

حداقل ۷ میگیرم که پاس شم 

ولی واسه ما دوتا مدرسرو میخوان یکی کنن امتحان بگیرن 

بابام قند داره اگه خدایه نکرده مشکلی پیش بیاد چی؟

ما میخونیم عزیزم انشالله اونی هم که میخوایم قبول میشیم ولی تدریس مجازی و امتحان حضوری تو این وضعیت ح ...

من موندم اگه این بهونه کرونا رو نداشتین چی می گفتین 

دختر عمه ام نهمه همین حرفا رو می زنه خب اگه از همون اول می خوند الان تو همچین دردسری نمی افتاد بعدشم خب قرار نیست که همه رو کنار هم بزارن فاصله دارین باهم ماسک دستکش شید 

شمام می تونین به جای این کار را از همین امروز درس بخونید 

من موندم اگه این بهونه کرونا رو نداشتین چی می گفتین  دختر عمه ام نهمه همین حرفا رو می زنه خب ا ...

شما میتونین با ماسکو دستکش امتحان بدین؟

من که عینکی هستم شیشه عینکم بخار میکنه ماسک میرنم 

ماسک زدن سردرد میاره نمیزاره متمرکز شی