2777
2789
عنوان

دوازدهمی ها نهمی ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 68 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم نهم رو هم لغو کنن

نهایی دوازدهم شوخی نیست بهرحال در کنکورتون تاثیر داره

فعلا بشینید بخونید تا دیر نشده تا آموزش پرورش اعلام کنه تکلیف چیه

منم خودم بخاطر کرونا موافق حضوری شدن نیستم ولی آموزش پرورش و ستاد مبارزه تعیین می‌کنه.

🔪درخواست دوستی قبول نمیکنم🔪                                      حتی شما دوست عزیز  🌺
🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️اخه انصاف نیست  ما کل سالو غیر حظوری خوندیم امتحانمون حظوری باشه  ا ...

همون چون حضوری نخوندی املات ضعیفه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بهتر نیس بحای این کارا یکم درس بخونین یه چیزی هم یاد بگیرین  والا بدعادت شدین و تنبل

خیلی خنده دار حرفت تو هستی ما روزی چند ساعت تو این وضعیت درس میخونیم؟ میدونس چقدر سختی کشیدیم هب قطعا نمیدونی و قضاوت میکنی ما مثل شما حضوری درس نخوندیم حضوری امتحان بدیم که امتحان هم میدیم و ثابت میکنیم میتونیم ولی قبل حرف زدن فکر کن خانم دکتر کسی با خوندن پیامت ناراحت نشه متاسفم برا جامعه که دکتراشم بی درک شدن واقعا متاسفم

ما میخونیم عزیزم انشالله اونی هم که میخوایم قبول میشیم ولی تدریس مجازی و امتحان حضوری تو این وضعیت ح ...

حالا میگیم از کرونا دور باشیم ولی اگه یه سرما خوردگی کوچیک بگیریم بقیه ی امتحاناتو چه طور بدیم؟

میگن پرتوکول ها رعایت میشه کجا رعایت میشه ؟

برگه امتحانی دست به دست می خواد بچرخه 

میز صندلیا صد نفر روشون میشینن 

مگه با ماسکم میشه امتحان داد اکسیژن میاد پایین سردرد میگیره ادم 

اونا لیی که مثل من عینکی هستن اگه ماسک بزنن شیشه عینکشون بخار میکنه ازیت میشن

😂😂😂😂   یعنی  از  مهر  امسال  معلم  ها  باید  بشینن از&n ...

😂😂😂😂

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

جان همه مهم است به جز نهمی ها و دوازده‌می ها..

همه در خانه بمانید به جز نهمی ها و دوازده‌می ها .

😂😂😂😂

در سرم جنگ های بسیاری‌ست و تنها کشته اش منم …                  ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨

حالا میگیم از کرونا دور باشیم ولی اگه یه سرما خوردگی کوچیک بگیریم بقیه ی امتحاناتو چه طور بدیم؟ میگ ...

هر  چی بگی   

اینها  میگن  فقط  امتحان  

بشین   جدی  شروع  کن  به  درس  خوندن 

خیلی خنده دار حرفت تو هستی ما روزی چند ساعت تو این وضعیت درس میخونیم؟ میدونس چقدر سختی کشیدیم هب قطع ...

عزیزم ولش کن ماهایی که قربانی تدریس مجازی هستیم همو درک میکنیم

بابام بالاخره با خارج رفتنم موافقت کرد🤗 این دوسال زود تموم شه برم پیش برادرم و سرنوشتم