2777
2789
عنوان

ازدواج فامیلی

1223 بازدید | 42 پست

کیا اینجا ازدواج فامیلی هستن و بچه سالم دارن خداروشکر؟

حالا تو دور و اطرافتون اگ هم هست بگین

منو شوهرم پسر عمه دختر دایی هستیم ک بچم مشکل داشت سقط کردم هیچ دکتری حرف درست ب ما نزد چون سر در نمیارن علت مشکل چی بوده..دایی و زنداییم فامیلن بر عکس ما نسبتشونه خداروشکر ۵تا بچه سالم دارن 

عموی بابامم دختر عمو پسر عمو هستن بچه اولشون فوت میشه ولی بعدش ۵ تا بچه سالم اوردن و هیچکسم ما مشکلدار تو فامیل نداریم...یعنی لین بچه با مشکلش و جواب ازمایش ژنتیکی ک قراره بیاد شده خوره روحو جونم داره ذره ذره نابودم میکنه خسته شدم همش میگم ته تهش میریم بچه میاریم ولی قلبم درد میگیره ن ک بگم بده تازه حس خوبیه ثواب داره ولی دلم میخواست بارداری خوبی داشتم ک ب سرانجام برسه با بچم رابطه خونی داشته باشم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرار نیس بچه اونا سالم دراومد شما هم اینطور انتظار داشته باشین آزمایش ژنتیک ندادید؟خیلی توصیه میکنن بخاطر شرایط بارداری و همچنین جلوگیری از یه سری مشکلات فامیلی ازاین ازدواجا نکنید

مامان و بابام پسر عمو دخترعمو هستن و ما سالمیم

عمومم دخترعموشو گرفته و زن عموم توی دوران بارداری آمپول های مخصوص میزد و جفت بچه هاشونم سالمن

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
منم ازدواج فاميلى كردم و ١ سقط داشتم... قبل ازدواج تست ژنتيك دادين؟

اخی عزیزم سقطت چند هفته بود و علتش؟الان بچه دارین؟

والا رفتیم مشاوره گفت اصلا نسبت شما نمیان مشاوره چ برسه ب ازمایش دیگ ی سری ازمایش نوشت و شجره نامه کشید گفت مشکلی ندارین هر چند تا بچه بیارین سالمه 😂گفتیم یعنی ازمایش للازم نیست گفت نه اومدیم شکایت کنیم از دستش ک پزشکی قانونی گفت زیر همه ی ازمایشا و سونو اینو مینوبسن ک جواب ۱۰۰ درصد نیست دستتون ب جایی نمیرسه

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
مگه قبل ازدواج ازمایش ژنتیک نمیگیرن؟!

ما مشاوره رفتیم گفت ک لازم نیست شما هر چند تا بچه بیارین سالمن ک خیر سرمون جای خوبم رفتیم 

قرار نیس بچه اونا سالم دراومد شما هم اینطور انتظار داشته باشین آزمایش ژنتیک ندادید؟خیلی توصیه میکنن ...

منم نگفتم ک اگ‌بقیه سالمه بچه هاشون مال منم سالمن عزیزم ..همه مشکلات مادرزادی و جنینی تو هر ازدواج چ فامیلی چ غریبه هست غریبه ۵درصده فامیلی ۶ درصد ..مشکل بچه من از هر ۲۵۰0۰ تا۳۰۰۰۰ هزار جنین دوتاش این مشکلو پیدا میکنه ک دکتر میگفت شما جز بد شانسا بودیم ک اینطور شد ممنون ک تذکر دادین واسه این توصیه دیگ ازدواج کردیم 😂

منم نگفتم ک اگ‌بقیه سالمه بچه هاشون مال منم سالمن عزیزم ..همه مشکلات مادرزادی و جنینی تو هر ازدواج چ ...

من فک کردم عقدی یا نامزد

انشالله مشکلتون حل میشه اره من یچیزایی خوندم دراین باره واقعا وحشتناک بود البته نه درباره ازدواج فامیلی بلکه درباره بیماریهای دست نوزادان...ولی شایدم تحت نظر دکتر خوب باشی با رژیم غذایی مناسب بتونی بچه بیاری دربارهivfسوال نکردی؟یا رحم اجاره ای و تخمک اهدایی؟

اخی عزیزم سقطت چند هفته بود و علتش؟الان بچه دارین؟ والا رفتیم مشاوره گفت اصلا نسبت شما نمیان مشاوره ...

من يه تاپيك دارم در موردش، هفته دهم بودم، نه بعدش ديگه باردار نشدم راستش 

الانم خيلى دلمون ميخواد ولى ميترسيم... 

ما دخترعمه پسردايى هستيم برعكس شما

ولى خيلى حرف چرتى زده اون كارشناس، ولى خب تو دست خدا كه چيزى نيست

دامنت سبز بشه ايشالا 

عزیزم منو شوهرم  دخترم عمو پسر عمو هستیم. دوتا سقط ویک پسر فوت کرد برامون آزمایش دادیم رفت آلمان گفتن که متابولیک داریم 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم