2789
عنوان

خیانت💔

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 68 پست
ببینید شما رد نکردید ولی اولویت بندی رو در نظر نمیگیرید شما تو کامنت اول کل فلسفه ی خیانت مرد رو مست ...

من نگفتم کلش بی حجابیه دوست عزیز گفتم بی حجابی هم ربط داره الان همین مردا بیاید برید بپرسید چه هیکلی چه قیافه ای خوشت میاد ببین چی میگه بهت توی بیرون نگاهشونو کنترل کنن خب درست فضای مجازی چی این همه سایت خراب چی میرن سرکار خانم فلان پوشیده میان توگوشی دخترای فلان رنگارنگ عملی دیگه والا بخدا بهترین ادمم باشه دیگه تحمل نمیکنه 

وجود پوشش مناسب چه برای زن و چه برای مرد لازمه  ولی همین مسئله که مرد نمیتونه فکرشو کنترل کنه ...

چرا خدا گفته حجاب کنید اگر مرد میتونست بطور کامل رعایت نگاه بکنه چرا خدا گفته حجاب هرچند گفته مردم نگاهشو کنترل کنه اما این همه ادم بی حجاب منم نمیتونم برسه به مرد هر دو مقصرن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا خدا گفته حجاب کنید اگر مرد میتونست بطور کامل رعایت نگاه بکنه چرا خدا گفته حجاب هرچند گفته مردم ن ...

شهوت هم تو زن هست هم تو مرد 

و انسان دارای اختیاره وقتی زن میتونه شهوتشو کنترل کنه مرد هم میتونه پس اگر خیانتی صورت میگیره بخاطر کوتاهی تو استفاده از قدرت عقل  و اختیاره 

و خب ثانیا اگر هم نمیتونه خب با همسرش میتونه رابطه داشته باشه چرا باید دنبال بقیه بره؟

شهوت هم تو زن هست هم تو مرد  و انسان دارای اختیاره وقتی زن میتونه شهوتشو کنترل ک ...

قبول دارید زنا بهتر کنترل میکنن و مرد حیای زن رو نداره دیدین بیشتر خیانت ها از طرف مرده زنا وفادارترن مردا درکسری از ثانیه تحریک میشن زنا باید علاقه ای عاطفه ای باشه تا تحریک بشن اینا حتی از نظر پزشکیم ثبت شده چندتا خانم میشناسی با نگاه به بدن لخت مردا تحریک شدن بیشتر چندش اوره تا تحریک کننده

قبول دارید زنا بهتر کنترل میکنن و مرد حیای زن رو نداره دیدین بیشتر خیانت ها از طرف مرده زنا وفادارتر ...

اینکه زن ها به تکامل رسیدن و کنترل بیشتری رو رفتاراشون دارن رو قبول دارم 

ولی اون قسمت حیا رو دقیقا مشکل دارم🤣ببینید مثلا اگه شما از بچگی مشروب بخورید و دیگران بیان بگن عههههه عیب نداره بچم مشروب خورده و مقصر اونی هست که به دست بچم مشروب رو رسونده و بچم هیچ اشتباهی نکرده 

به مرور پر رو میشید و با خیال راحت تر مشروب میخورید چون میدونید که حامی دارید. حیای مرد هم دقیقا همینطوریه 

از بچگی نگاه کرده  رل زده و رابطه داشته و تو همه ی این موارد هم دیگران گفتن عههههه عیب نداره مرده دیگه اون دخترا نباید بهش پا میدادن پسرم که مقصر نیس 

و این باعث شده مرد چندان پیرو حیا نباشه 

نمیدونم تونستم منظورو برسونم یا نه 

و خب تو بحث خیانت هم خب بلاخره مردا با در و دیوار خیانت نمیکنن که بلاخره طرف مقابلشون یه زن هست دیگه 

فک کنم آمار یر به یر باشه🤣

اینکه زن ها به تکامل رسیدن و کنترل بیشتری رو رفتاراشون دارن رو قبول دارم  ولی اون قسمت حیا رو ...

موافقم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

اینکه زن ها به تکامل رسیدن و کنترل بیشتری رو رفتاراشون دارن رو قبول دارم  ولی اون قسمت حیا رو ...

اینکه مردا ازادترن رو قبول دارم اما درکل ذات مردا اینجوریه چقدر بده ادم انقد راحت رابطه داشته باشه الان زشتی روابط خارج از ازدواج برای زنا هم ریخته شده میشناسم ادماییو که رفتن دوختن دیگه حیایی نمونده امار خیانت در خانم ها هم بسیار بالاست فقط اقایون نیستن هزار ماشاالله

اینکه مردا ازادترن رو قبول دارم اما درکل ذات مردا اینجوریه چقدر بده ادم انقد راحت رابطه داشته باشه ا ...

اختلاف نظر ما تو بخش اول حرفتون هست 

من میگم انسان چه مرد و چه زن تنوع طلب هست و دوست داره چیزای جدید رو امتحان کنه ولی شما این امر رو فقط مختص به مرد میدونید 

ولی بخش دوم حرفتون رو قبول دارم 

بلاخره اون مرد با در و دیوار که خیانت نمیکنه با یه خانوم خیانت میکنه اگه ۷۰ درصد مردا خیانت کارن پس ۷۰ درصد زن ها هم خیانت کارن

اختلاف نظر ما تو بخش اول حرفتون هست  من میگم انسان چه مرد و چه زن تنوع طلب هست و دوست داره چیز ...

نمیدونم چرا من حس میکنم این تعداد در خانم ها کمتره چون زن طبع لطیفی وفادار تراز مرده حتی جرم هردو هم یکیه ولی خب متاسفانه توی اسلام اجازه ازدواج مجدد و چندهمسری به مرد داده شده