2789
عنوان

خیانت💔

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 68 پست
شما همه زنان رو مثال زدید اول چرا حرف خودتونو به خودتون برمیگزدونم ناراحت میشیم آیا زن حق داره بدنش ...

عزیزم واقعا نفهمیدی یا منو اسکل کردی؟

الان بحث سر اینه دو نفر با هم ازدواج کردن این دو نفر نباید به بقیه نگاه کنن😐

بقیه هیچ تعهدی نسبت به این دو ندارند 

الان چون همه پسرای کوچه جذابن خانوم باید همسرشو ول کنه بره طرف اونا؟

عزیزم واقعا نفهمیدی یا منو اسکل کردی؟ الان بحث سر اینه دو نفر با هم ازدواج کردن این دو نفر نباید به ...

مسئله کلی بود نه جزئی اولا ثانیا نه فقط خانم و اقای متاهل بلکه دخترو پسر مجرد هم از این قاعده مستثنی نیستن شماهم لازم نیست هی بحثو عوض کنی از کل بیاری به جز یه عمره کارم بحث کردنه علت معلول کردنه شما حرفتون از حجاب همه خانم ها رسید به دونفر فقط دونفر نیستن من در قبال مردای جامعه مسئولم که لباس درست بپوشم مردان هم در قبال زنان جامعه مسئولن نه فقط همسر خودشون که نگاه بد بکنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسئله کلی بود نه جزئی اولا ثانیا نه فقط خانم و اقای متاهل بلکه دخترو پسر مجرد هم از این قاعده مستثنی ...

عزیزم شما داری بحثو منحرف میکنی 

اگه بنا به کنترل کردن هم باشه من نهایتا میتونم یه نفر که همسرم هست رو کنترل کنم 

نه اینکه نصف جمعیت جهان و کشور که زن هستن رو مطابق میل خودم لباس تنشون کنم 😐

مسئله کلی بود نه جزئی اولا ثانیا نه فقط خانم و اقای متاهل بلکه دخترو پسر مجرد هم از این قاعده مستثنی ...

شما جوابی در ازای جمله ی اخر من نداشتید

چون خودتون هم میدونید مسئله ی خیانت هیچ ربطی به پوشش یا سایر مسائل نداره 

فقط برمیگرده به ازادی هایی که به شخص داده میشه 

اگه شما بگید چون جامعه پر از زن بی حجاب هست پس مرد اجازه داره خیانت کنه 

مرد هم میاد با نیشی باز خیانت میکنه به ریش من و تو هم میخنده

عزیزم شما داری بحثو منحرف میکنی  اگه بنا به کنترل کردن هم باشه من نهایتا میتونم یه نفر که همسر ...

خانم عزیز دوست گلم من راجبه شما حرف نزدم که تاپیک زد خیانت چرا زیاد شده منم گفتم بی حجابی زیاد شده مردم رعایت نمیکنن شما گفتی فقط حجاب پس مردا چی نگاهشونو کنترل کنن گفتم بله اینم هست اما حجابم هست خب الان مشکل چیه 

شما جوابی در ازای جمله ی اخر من نداشتید چون خودتون هم میدونید مسئله ی خیانت هیچ ربطی به پوشش یا سای ...

نه مردا اجازه خیانت ندارن اما میگم خواهرم توخجاب کن برادرم تو نگاهتو کنترل کن خیلیم ربط داره به حجاب من با چادر گشتم با مانتو گشتم با لباس حلفم گشتم خداشاهده نزدیک بود بهم تجاوز بشه بد بیا بگو نه ربطی به حجاب نداره منتها رزمی کار بودم در رفتم برات اتفاق نیفتاده که بدونی

خانم عزیز دوست گلم من راجبه شما حرف نزدم که تاپیک زد خیانت چرا زیاد شده منم گفتم بی حجابی زیاد شده م ...

الان مشکل اینه که هر صحبتی جا و مکان خاص خودش رو داره🤣🤣🤣

شما باید در ابتدای کلام به نگاه اشاره میکردید 

تو مرحله ی دوم به حجاب 

برعکس اشاره کردید🤣🤣

الان مشکل اینه که هر صحبتی جا و مکان خاص خودش رو داره🤣🤣🤣 شما باید در ابتدای کلام به نگاه اشاره م ...

من میگم اول حجاب بعد نگاه شماهم معلوم نیست اصلا دارین راجبه چی صحبت میکنید اما ظاهراً اینجوری که من فهمیدم شما دوس دارید هرجور میخواید بگردید که این به بنده مربوط نیست خوددانی

من میگم اول حجاب بعد نگاه شماهم معلوم نیست اصلا دارین راجبه چی صحبت میکنید اما ظاهراً اینجوری که من ...

خواهرم عرض کردم که شما بیشتر از خدا که نمیدونید میدونید؟

وقتی خدا اول میگه نگاه 

یعنی اولویت با نگاه هست 

نه مردا اجازه خیانت ندارن اما میگم خواهرم توخجاب کن برادرم تو نگاهتو کنترل کن خیلیم ربط داره به حجاب ...

منم هم با لباس جلف گشتم هم با چادر و در هر دو مورد هم واکنش اطرافیان یجور بود

گرچه الان حجاب رو انتخاب کردم ولی این انتخابم صرفا از رو علاقه بود

منم هم با لباس جلف گشتم هم با چادر و در هر دو مورد هم واکنش اطرافیان یجور بود گرچه الان حجاب رو انت ...

متاسفانه برای من اینطور نبود خیلی دقت کردم چندین بار بهم بدنگاه کردن یبار نزدیک بود...

برای همینه میگم حجاب مردا نمیتونن کنترل کنن فکرشون فقط سک..سه

نگاه هست حجاب هم هست من رد نکردم نگاهو اما حجابم هست

ببینید شما رد نکردید ولی اولویت بندی رو در نظر نمیگیرید شما تو کامنت اول کل فلسفه ی خیانت مرد رو مستقیما به حجاب ربط دادید و این تو بلند مدت باعث میشه این ذهنیت پیش بیاد که چون بقیه حجاب ندارن پس من میتونم خیانت کنم 

وقتی پای خیانت وسط میاد فقط و فقط باید خود شخص خائن مواخذه شه نه بقیه 

یا نباید به حجاب اشارع کنید یا اگر هم کردید قبلش باید به نوع نگاه اشاره کنید

متاسفانه برای من اینطور نبود خیلی دقت کردم چندین بار بهم بدنگاه کردن یبار نزدیک بود... برای همینه م ...

وجود پوشش مناسب چه برای زن و چه برای مرد لازمه 

ولی همین مسئله که مرد نمیتونه فکرشو کنترل کنه به تربیت غلط برمیگرده که از همون ابتدا بهش اجازه داده شده که هر جور دلش میخاد فکر کنه و مطمئن باشه همیشه دیگران مقصر شناخته میشن 

متاسفانه خیلی زیاد شده

یعنی روزی نیس من تو اقوام خبر خیانت کسیو نشنوم

و بدتر اینکه متوجه میشی دین رو ابزار میکنن واسه هوس بازیشون و عقد هم میکنن طرف رو

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊