2789
عنوان

خیانت💔

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 68 پست

بعد کلی گریه گفت ب شوهرم شک کردم

روزای جمعه ی ساعت خاصی میزنه بیرون و هیچ توضیحی نمیده

همش گوشی ش رو قائم میکنه نمیذاره نگاه کنم 

توماشینش اسپری تاخیری پیدا کردم و...

بیکارن میشینن خونه ارایش میکنن میان بیرون . یا اینستا عکس میزارن . اونوقت زنه خونه دار با کلی م ...

خب چیکار کنیم اونارو؟؟یعنی یه زنم شوهرش خسته و ژولیده از سر کار بیاد یه پسر خوشتیپ ببینه حق داره بره سمتش؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

🤦🏻‍♀️پس تعهد مردا چی میشه؟؟؟مگه میشه سر تمام زنای دنیا چادر کرد که شوهرت خیانت نکنه

مردای تمام دنیا ‌یه طرف این گرسنگان جنسی ایران یه طرف ،حال بهم زنای عوضی🤢🤢🤢🤢

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

دو طرفه است .  دیگه زنا همه جا ریختن مردا باید خودشونو دیگه کور کنن .

دوطرفه است پس حق نداری بگی تقصیرزناس تو خودت زنی میدونی هرکاریم بکنی اگه مردی انسان باشه هرزه نباشه زتشو یادش نمیره

یکی ازعلتاش دوست خانوادگیه حالم بهم میخوره بعضیا به اسم دوست خانوادگی هرگندی میخوان بالا میارن .

آفرین حتی دیده شده زن و مرد متأهل با همین رفت آمد های خانوادگی عاشق هم شدن و دوتا زندگی از هم پاشیده تا این هرزه ها به هم رسیدن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

من باهاش صحبت کردم آرومش کردم .با این وجود شک داشت دل خودشو آروم میکرد ک شاید اشتباه میکنه تا اینکه ی روز صبح شوهرش داشته آماده می‌شده بزنه بیرون اینم از خواب بیدار میشه یهو.گوشی شوهرش کنارش بوده.برمیداره میبینه از طرف ی زن پیام اومده که منتظرتم و شوهرم الان رفته سرکار بچمم خوابوندم زودتر بیا😏😏😏😏

خب چیکار کنیم اونارو؟؟یعنی یه زنم شوهرش خسته و ژولیده از سر کار بیاد یه پسر خوشتیپ ببینه حق داره بره ...

نمیگیم ک ژولیده مردا و زنا دل دارن  . 

زنا بیشتر پایبندن  . ولی مردا  زنای دیگه رو با زنشون مقایسه میکنن . 

بعد هوس باز میشن  . یعنی هم زن خودشونو میخوان و هم ی مدل دیگه .

چون انقدر ب زنا دیگه نگاه کردن  و زنا دیگه انقدر رقم ب رقم دلبری کردن.

ک شوهر مردم دلش هوس باز میشه ‌

اونوقت طلاقو و اینده بچه ها  و خانواده متلاشی میشه .

و امار بچه طلاقها بالا میره 

امار خیانت بالا نرفته 

فقط جدیدا قبح خیانت از بین رفته مردم دیگه اصراری به پنهون کردن خیانتشون ندارن 

و خب دلیلشم عادی شدن یه سری روابط مثل داداشیمه ،آبجیمه ،همکارمه و.... و بی جنبگیه یه سری افراد هست

🤦🏻‍♀️پس تعهد مردا چی میشه؟؟؟مگه میشه سر تمام زنای دنیا چادر کرد که شوهرت خیانت نکنه

پس چرا میگن حجاب کنید خدا میدونه یا پلنگای اینستا میدونه مردا بی جنبن مردا نمیتونن خودشونم نگه دارن حیای زن نه تاست مال مرد یدونه

نمیگیم ک ژولیده مردا و زنا دل دارن  .  زنا بیشتر پایبندن  . ولی مردا  زنای د ...

زنا پایبند تر نیستن 

بلکه وقتی زنی خیانت میکنه مستقیما زن رو میکوبن 

ولی وقتی مردی خیانت میکنه بازم زنش رو میکوبن و این باعث شده خیانت حق مسلم مرد باشه 

امار خیانت بالا نرفته  فقط جدیدا قبح خیانت از بین رفته مردم دیگه اصراری به پنهون کردن خیانتشون ...

یا میگن دوست اجتماعی هستیم روشون نمیشه بگن لاس میزنیم باهم اسم شیک روش میزارن

دوطرفه است پس حق نداری بگی تقصیرزناس تو خودت زنی میدونی هرکاریم بکنی اگه مردی انسان باشه هرزه نباشه ...

خودت داری میگی دو طرفه است . یعنی هم مرد و هم زن مقصره .

ولی بیشتر زن مقصره .