2777
2789
عنوان

بیاید

93 بازدید | 17 پست

منو شوهرم بعد ۴ سال با دوا درمون بچه دار شدیم.اسپرم سالم شوهرم خیییلی کم بود یعنی با معجزه باردار شدم.من با خوردن متفورمین و شوهرم با خوردن ویتامین.ولی متاسفانه ماه ۶ بارداری بچمو از دست دادم.حالا خیلیا میگن چون رحم آمادس این دفعه زودتر باردار میشی.به نظرتون ممکنه؟

خدایا شکرت

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دلمو شکوندی با این حرفت

چرااااااا من با مهربوني گفتم 

منو ببخش نميخواستم ناراحتت كنم گفتم يعني انقدر ناراحت نباش كه سه صبح بياي اينجا سوال كني ، بچه هم دردسراي خودشو داره خودتو اذيت نكن 

منو ببخش ميبخشي؟

چرااااااا من با مهربوني گفتم  منو ببخش نميخواستم ناراحتت كنم گفتم يعني انقدر ناراحت نباش كه سه ...

اره عزیزم.من الان ۳ ماهه زایمان کردم.هر لحظه بهش فکر میکنم.دیگه ساعت و ثانیه برام فرق نداره.گریم گرفت‌دعام کن فقط

خدایا شکرت
اره عزیزم.من الان ۳ ماهه زایمان کردم.هر لحظه بهش فکر میکنم.دیگه ساعت و ثانیه برام فرق نداره.گریم گرف ...

من مادر نيستم و نميتونم بگم درك ميكنم ، ولي اينو بدون هر چي از خدا بخواهي بهت ميده و اگر دير و زودي داره حكمت داره 

شما تلاش كن و من مطمئن باش امروز بعد نماز صبح يه دعايي كه خيلي دوسش دارم به نيت شما ميخونم اميدوارم خدا يه فرزند سالم و صالح بهت بده 

فقط منو حلال كن اصلا قصد بدي از حرفم نداشتم و دلم نميخواد از من دلگير باشي برام مهمه

نه عزیزم ناراحت نیستم حدس زدم مادرنباشی چون درکم نکردی التماس دعا دارم ازت.واسه دل شکستم دعا کن

خدایا شکرت
سلام اره عزیزم

من سه سال ازدواج كردم 

اولين بار با اقدام اول بجه دار شم 

همه چي خيلي خوبو خفن 

هفته ٢٠ يهو كيسه ابم و پاره شد و پسرم رو از دس دادم 

هركاري بگي كردم تا بفههمم چرا من ترشح ژله اي داشتم 

اينا همش از رطوبت رحمه 

دكتر بهت معرفي ميكنم ويزيتش ٤٠تومن 

هم شوهرت و هم خودت رو تقويت ميكنه 

باردار ميشي 

توكل ب خدا 

دكتر ساره سنگي يا اگر واقعا مشكل داري تو همون ساختمون دكتر عليه خامنه 

با طب سنتي كار ميكنن 

خيلي اميدوار باش 

توكل ب خدا همه چي درست ميشه 

ساختمان سجاد 

تو پونك بغل امام زاده عينعلي زينعلي 

صلوات بفرستين برام مادر بشم 😭😭
من سه سال ازدواج كردم  اولين بار با اقدام اول بجه دار شم  همه چي خيلي خوبو خفن  هف ...

مرسی عزیزم.باردای منم همه چی عاااالی بود نه مشکلی نه چیزی.یه دفعه اینجوری شد

خدایا شکرت
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز