2777
2789
عنوان

اگه پدرتون......؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 40 پست
بین عزیزم اون روزی که اومدن واست خواستگاری همه اینو میدونستن که پدرتون مشکلش چیه و با همین مشکل شمار ...

من از نظر تحصیلات و اینا خیلی هم ازشون بالاترم...

اما مشکل اینه وقتی اومدن خواستگاری...در این حد در جریان نبودن....و یا اینکه ازدواج مون سنتی بود..ولی بیشتر به خواست همسرم راضی شدن..

من از نظر تحصیلات و اینا خیلی هم ازشون بالاترم... اما مشکل اینه وقتی اومدن خواستگاری...در این حد در ...

خدا رو شکر عزیزم که درس خوندی و پیشرفت کردی تو زندگیت ولی خواهش میکنم شغل هم داشته باش شغل که داشته باشی عزت نفست بالا میره و همچنین از نظر مالی مستقل میشی و میتونی برای پدرت کاری کنی و مثلا بزاریش کمپی که خوبه و روانشناس های خوبی داره که هم از بدنش خارج شه و هم از ذهنش 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه بیشتر باهام حرف بزنیم...لااقل شما می فهمی من چی میگم...شعار نمیدی.... چطور به این باور رسیدی.؟ ...

اره عزیزم چراکه نه ببین من دیدم پدرم نه دزدی کرده نه از مال کسی دود میکنه بابا اعتیاد داره مث ی داروعه واسش من ازدواج نکردم حتی تو فامیل خیلیا میگفتن این پدرش معتاده نریم خاستگاریش من میگفتم بهتر کسی که منو برای خودم نخاد نمیخامش من پدرمو با دنیا عوض نمیکنم همیشه هم با حرفام تو دهن کسی زدم که خواسته پدرمو مسخره کنه 

اره عزیزم چراکه نه ببین من دیدم پدرم نه دزدی کرده نه از مال کسی دود میکنه بابا اعتیاد داره مث ی دارو ...

با خودت فکر نمیکنی...میتونست اینکاره نباشه؟؟ میتونست ترک کنه و به فکر خانواده ش باشه...؟؟ 

فکر نمیکنی چرا فقط به فکر خودش؟؟؟ چطور خودت رو قانع میکنی؟؟

خدا رو شکر عزیزم که درس خوندی و پیشرفت کردی تو زندگیت ولی خواهش میکنم شغل هم داشته باش شغل که داشته ...

ممنونم از پیشنهادت..ولی اینکاره نیست....دیگه دنبالش نیستیم...خسته شدیم بس که خورد تو ذوق مون...

با خودت فکر نمیکنی...میتونست اینکاره نباشه؟؟ میتونست ترک کنه و به فکر خانواده ش باشه...؟؟  فکر ...

چرا روزی هزار بار فکر کردم میتونست نباشه میتونست سهم خانوادشو نریزه تو جوب و هزارتا چیزه دیگه ولی کاشکی و اگه و مگه رو کاشتم هیچی سبز نکرد اراده ترک نداره چیکارش کنم بندزمش دور بزنمش بابا بابامه

چرا روزی هزار بار فکر کردم میتونست نباشه میتونست سهم خانوادشو نریزه تو جوب و هزارتا چیزه دیگه ولی کا ...

منم یه زمانی تفکرم شبیه تو بود...همیشه ازش دفاع میکردم...

ولی وقتی ازدواج کردم...خب ...شرایط خیلی فرق کرد...خانواده همسرم حتی اهل قلیون و سیگار هم نیستن... 

من اونا رو دیدم...خانواده جاری م...پدرش ک یه بازاری خیلی محترم.... 

و هی تو خودم فرو رفتم...خانواده همسرم کار خاصی واسم نکردن...و من تقریبا مطمئنم به خاطر شرایط بابام... 

این روزا همیشه با خودم میگم: گناه من چی بوده؟؟؟؟ مگه وقتی داشته تو این راه میفتاده ..من بودم ک بهش بگم...؟؟ چرا اون باید با خودخواهی خودش من و آبروم رو تباه میکرد...؟؟؟ و دلم میترکه😢😢😢

منم یه زمانی تفکرم شبیه تو بود...همیشه ازش دفاع میکردم... ولی وقتی ازدواج کردم...خب ...شرایط خیلی ف ...

ببین یکی از دوستام مثل توعه ازدواج کرده اوناهم همشون خانواده معتبرین ولی دوستم همون اول گفت اگه قراره اذیت بشم باحرفاتون ناراحتم کنید جواب من منفیه بابای من هرچی هست به خودش مربوطه اگه ضرری میرسونه به خودشه من فکرای تورو ازبچگیام تا ی زمانی هرروز فکر کردم وگریه کردم توی نمازام اولین دعاهام بابام بود ولی هرچقد جنگیدم نشد تقدیر ما اینجوریه چیکار میشه کرد فقط اینکه قبول کنیم بپذیریمش وگرنه فکر کردی باباهامون نمیدونن با خودشون و زندگی ما چیکار کردن

ببین یکی از دوستام مثل توعه ازدواج کرده اوناهم همشون خانواده معتبرین ولی دوستم همون اول گفت اگه قرار ...

خیییلی ازت ممنونم...حرفات واسه اینکه دردم رو می فهمی..خیلی بهم آرامش داده...

امیدوارم همیشه حال دلت خوب باشه❤❤❤

خیییلی ازت ممنونم...حرفات واسه اینکه دردم رو می فهمی..خیلی بهم آرامش داده... امیدوارم همیشه حال دلت ...

قربونت عزیزم امیدوارم این قضیه رو بپذیری و بهترین ها برات رقم بخوره 😍❤❤