2777
2789
عنوان

اگه پدرتون......؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 40 پست

کاش بابا داشتم.فقط همین

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آها..دوباره پیام تون رو خوندم...من اصلااا اینکارو انجام نمیدم...

نذار زیاد رفتو آمد بشه بین خانواده ها

همین که خودت بری جدا بهتره

یا جداجدا دعوت کنی

ناراحت نباش

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
عزیییز دلم....فکر نکن من نفس م از جای گرم بلند میشه...‌‌ خواهش میکنم قضاوت م نکنید...

قضاوت نکردم فقط گاهی فکر میکنم کاش فقط پدرم بود خیلی جاها فقط بودنشون یعنی دنیا.همسر منم مثل شماس از وجود پدرش خیلی خجالت میکشه حتی با نفرت نگاهش میکنه اما من از ته دلم میگم کاش بابام بود مثل پدر اون بود اصلا

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
اگه پدرش معتاد باشه چی. ؟ خیلی سخته

باشه مگه اعتیاد جرمه معتاد بیماره مث خیلی از بیماریهای دیگه من بچه بودم ازبس کوبونده بودن تو سرمون معتاد مجرمه که احساس حقارت میکردم الان باافتهار بابامو نشون میدم به همه هرکسی خوشش نمیاد به سلامت

من اصلا کنارشون ضعف نشون نمیدم...ولی از درون دارم نابود میشم...

یک مثال بهت بگم 

یک اقا پسر که خودشو‌کشیده بود بالا از یک خانواده ی روستایی ، از لحاظ تحصیلات خیلی زحمت کشید و لول فرهنگیش زمین تا اسمون با خانوادش تغییر کرد، اما احترام مامانشو به شدت رعایت میکرد، مامانش هنوز که هنوزه چادر رنگی رنگ پریده ی پرز دار سرش میکنه ، جوراباشو میکشه رو شلوارش، و بسیار بد بو است، از رفتارش نگم برات، این اقا پسر تو هر محیطی نشست مامانشو گذاشت رو چشماش، الان شده مدیر عامل یک بانک، هزارتا سرکت داره، نفت کش داره، و خودش هفت تا بچه داره، بچه هاش دقیقا همونطور که خودش رعایت مامانشو میکرد باهاش برخورد میکنند، هنوز که هنوزه تو هر مراسمی باشه حتی دیدار با وزیر مادرشو همراه خودش میبره و دستاشو جلو همه میبوسه 

خودت دیگه مقایسه کن خودتو

اگه پدرش معتاد باشه چی. ؟ خیلی سخته

اره واقعا خیلی بد هست‌‌‌....ولی من یه نوه خاله دارم پدرش سالهاست معتاد به تریاکه ولی با پدرش مثل یه شاهزاده رفتار می‌کنه جالبه دختره دوشغله هست و تمام مسئولیت خونه رو دوش اون هست...همیشه استوری های پر از عشق واسه پدرش میزاره

قضاوت نکردم فقط گاهی فکر میکنم کاش فقط پدرم بود خیلی جاها فقط بودنشون یعنی دنیا.همسر منم مثل شماس از ...

شما دردِ ما رو نکشیدی.... من هیچ وقت مرگ ش رو نخواستم...هیچ وقت بی احترامی نکردم....

حرف م اینه ک من چرا دارم چوب اونو میخورم...گناه من چی بوده؟؟؟ مگه من حق انتخاب داشتم.؟؟

شما دردِ ما رو نکشیدی.... من هیچ وقت مرگ ش رو نخواستم...هیچ وقت بی احترامی نکردم.... حرف م اینه ک م ...

فقط کافیه عزت نفس داشنه باشی و خودت را باور.همسز من قبل خواستگاری بهم میگفت خحالت میکشم خانوادت پدرمو ببینن ولی من ب جایی رسوندمش ک الان خیلی با پدرش بهتر شده

تو چقدررررررر فهمیدی درد مو😔😔

بین عزیزم اون روزی که اومدن واست خواستگاری همه اینو میدونستن که پدرتون مشکلش چیه و با همین مشکل شمارو همسرتون و خانوادش پسند کردن دیگه نباید با افکار مسموم خودت رو آزار بدی بعدشم خیالت تخت اگه یه خورده تو زندگیاشون دقیق شی میبینی خودشون هم مشکلاتی برای شرمنده بودن دارند ولی دارند با قدرت و با رفتارهای خوب دیگه اون مشکل رو قایم میکنند شما هم میتونی درس بخونی تو علم پیشرفت کنی شغلی پیدا کنی یا اگه به درس علاقه نداری میتونی حرفه‌ای یاد بگیری پول درآری خودت رو اونقدر بکشی بالا که واسه دیدنت کلاه از سرشون بیفته مثلا آرایشگری بشدت پول توشه یا خیاطی هم خیلی حرفه ی قشنگیه و هم  پول توشه 

یک مثال بهت بگم  یک اقا پسر که خودشو‌کشیده بود بالا از یک خانواده ی روستایی ، از لحاظ تحص ...

عزیز دلم ...شما اصلااا داری یه چیز دیگه میگی... من نمیخوام خیییلی درد هامو باز کنم... حرف من خجالت از تیپ و قیافه و درآمد و شغل نیست....

حرف من کارایی ک داره انجام میده...شما میدونی آدم خمار چه شکلیه؟؟؟؟ تا حالا شده پدرت پیش خانواده شوهرت از خماری چرت بزنه؟؟؟؟؟؟ خواهش میکنم رو زخمم نمک نپاشید....خواهش میکنم فکر نکنید با یه دختر بی عاطفه طرف هستین ک هیچ علاقه ای به باباش نداره

باشه مگه اعتیاد جرمه معتاد بیماره مث خیلی از بیماریهای دیگه من بچه بودم ازبس کوبونده بودن تو سرمون م ...

میشه بیشتر باهام حرف بزنیم...لااقل شما می فهمی من چی میگم...شعار نمیدی....

چطور به این باور رسیدی.؟؟؟ ازدواج کردی؟؟؟

عزیز دلم ...شما اصلااا داری یه چیز دیگه میگی... من نمیخوام خیییلی درد هامو باز کنم... حرف من خجالت ا ...

عزیزم قصد نمک رو زخم پاشیدن نیست 

اول کامل توضیح نمیدی بعد راهکار میخوای 

منم سعی کردم یک مورد مشابه خودتو مثال بزنم