s۷۷ مدیر عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 664 عنوان این درد چیه 😓 | مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 23 پست دقیقا پشت انکار جا قفسه سینه میگیره پشت معده فک کنم جوری ک انگار نفسمو میگیره انگار یجی گیر کرده بعد انگار میزنه ب سرم سرم تیر میکشه خوب من ..رویا داشته باش !رویا ک نداشته باشی زندگی سخت از گلوت پایین میره🖤💫 1400/02/19 | 02:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
s۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 664 حتما مال استرس یا اظطرابه بدترین مرضه دنیاست استرس و اظطراب و غصه تا دلت بخواد تو زندگیم هست نمونش تاپیک قبلیم😓 خوب من ..رویا داشته باش !رویا ک نداشته باشی زندگی سخت از گلوت پایین میره🖤💫
s۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 664 یا معدست یا مری یا قلب،آسپیرین و نوشیدنی داغ بخور نصف شبی از کجا داغ☹ خوب من ..رویا داشته باش !رویا ک نداشته باشی زندگی سخت از گلوت پایین میره🖤💫
nazihasan عضویت: 1399/12/25 تعداد پست: 1087 استرس و اظطراب و غصه تا دلت بخواد تو زندگیم هست نمونش تاپیک قبلیم😓 پس ماله اینه چون من 2ساله این دردارو دارم دردشم به سرم میزنه ولی به خودم قول دادم خودم خودمو درمان کنم دارو نمی خوام
s۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 664 چای نداریم🤕 ینی کیه ک بره دم کنه خوب من ..رویا داشته باش !رویا ک نداشته باشی زندگی سخت از گلوت پایین میره🖤💫
s۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 664 پس ماله اینه چون من 2ساله این دردارو دارم دردشم به سرم میزنه ولی به خودم قول دادم خودم خودمو درمان ک ... دقیقا واس من جوری ب سرم میزنه ک تیر میکشه خوب من ..رویا داشته باش !رویا ک نداشته باشی زندگی سخت از گلوت پایین میره🖤💫
nazihasan عضویت: 1399/12/25 تعداد پست: 1087 دقیقا واس من جوری ب سرم میزنه ک تیر میکشه سمته قرص نری سعی کن استرسو از خودت دور کنی خوب میشی
s۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 664 سمته قرص نری سعی کن استرسو از خودت دور کنی خوب میشی استرس مگه از من دور میشه طاقت دوریتو نداره خوب من ..رویا داشته باش !رویا ک نداشته باشی زندگی سخت از گلوت پایین میره🖤💫
s۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 664 سمته قرص نری سعی کن استرسو از خودت دور کنی خوب میشی میدونی چجوری تاپیکو پاک کنم خوب من ..رویا داشته باش !رویا ک نداشته باشی زندگی سخت از گلوت پایین میره🖤💫