2777
2789

من با وجود مشکلات زیادی که‌ دارم الان اومدم خونه بابام سه دنگ خونه به نامم هست . الان برم دنبال وکیل و از طریق اون مهریه امو بذارم اجرا. نفقه بهم تعلق میگیره ؟ خونه به نامم هست. همسرمم نیومده دنبالم اصلا سه روزه

اگه قراره من اونی باشم كه تو میخوای دیگه من ،من نیستم

صبر بده خواهر تازه سه روزه 

بری برا طلاق 

اروم شو بعد تصمیم بگیر 

طلاق اخرین راه نه اولیش

عَسَى اللَّهُ أَنْ يَجْعَلَ بَيْنَكُمْ وَبَيْنَ الَّذِينَ عَادَيْتُمْ مِنْهُمْ مَوَدَّةً ۚ وَاللَّهُ قَدِيرٌ ۚ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ     لطفا به نیت من بخونید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۴۰ روزه خونه بابامم😔

کمی صبر کن عزیزم، بزار آروم شین دوتاتون

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
نفقه در ازای تمکین هست  و عدم تمکین رو هم باید اقا ثابت کنن  ایا همسرتون میتونن ثابت کنن ...

اینا چرته 

حکم الزام به تمکین ک به نفع مرد بشه نفقه قطع میشه 

کلا راه واسه پیچوندن نفقه زیاده

صبر بده خواهر تازه سه روزه  بری برا طلاق  اروم شو بعد تصمیم بگیر  طلاق اخرین راه ن ...

مامانم زنگش زد گفت مشاوره نوبت بگیر الکی گفت زنگ زدم گفته خبرت میکنم. بعدم گفت زنگ میزنه به من که نزد . و گفت خودش برمیگرده خونه . یعنی من خودم برمیگردم🤦‍♀️

مامانم زنگش زد گفت مشاوره نوبت بگیر الکی گفت زنگ زدم گفته خبرت میکنم. بعدم گفت زنگ میزنه به من که نز ...

چن سالته؟!

عَسَى اللَّهُ أَنْ يَجْعَلَ بَيْنَكُمْ وَبَيْنَ الَّذِينَ عَادَيْتُمْ مِنْهُمْ مَوَدَّةً ۚ وَاللَّهُ قَدِيرٌ ۚ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ     لطفا به نیت من بخونید 
اینا چرته  حکم الزام به تمکین ک به نفع مرد بشه نفقه قطع میشه  کلا راه واسه پیچوندن نفقه ...

عزیزم این قانونه 

اگه مرد نتونه عدم تمکین رو ثابت کنه باید نفقه ی این مدت رو بده 

اگه هم تونست ثابت کنه که نفقه نمیده و عدم تمکین هم میزنه و بعدش دادگاه خانوم رو موظف به تمکین میکنه 

نفقه در ازای تمکین هست  و عدم تمکین رو هم باید اقا ثابت کنن  ایا همسرتون میتونن ثابت کنن ...

اون داشت میرفت سرکار منم اومدم خونه بابام. نمیدونم ب خونوادش گفته شاید

صبر بده خواهر تازه سه روزه  بری برا طلاق  اروم شو بعد تصمیم بگیر  طلاق اخرین راه ن ...

پنج ساله از همون اول کلی مشکلات بوده هرجور خواستم درستش کنم نشده همراهی نمیکنه دوروز خوبه بعد میشه مث قبل.هزار بار صحبت کردم باهاش مشاوره هم گفت همینه ک هست نمیتونی تحمل کنی جداشو

واقعا میخای طلاق بگیری؟یا فقط میخای بترسونیش؟

الان واقعا میخوام جدا بشم دیگه میدونم فایده نداره از بس صحیت کردم باهاش دیگه اهمیت نمیده . دیگه عادی شده براش