2789
عنوان

جاریم 😒

408 بازدید | 17 پست

من واسه کادو زایمانم مادرشوهرم ب شوهرم گفته بود میخام براش النگو بخرم ولی خب من ب جاریمو هیچکس نگفتم چندسال پیشا برای جاریم تکدست خریده بودن.بعد امروز جاریم رفته بود خونه مادرشوهرم هممون تو یه ساختمونیم بعد میگفت همش داشتن مینالیدن که طلا گرونه و خوبه براش چیزی نخریمو برای بچه بعدیش بخریمو منم گفتم ب جاریم من از هیچکس توقعی ندارم تو این گرونی بخان طلا بخرن .جاریم خیلی دروغگوعه میدونم همه حرفاش دروغه مادرشوهرم اگه نمیخاس بخره ب شوهرم اونجوری نمیگفت خداییش برای مراسما شده از زیر سنگم جور میکنه برای آبروشم شده میخره .اونوقت جاریم خیلی زورش اومده بودو میگغت من کاش بچه دار نشده بودم الان با تو بچه دار میشدم من میخام یه دختر بیارم و مامان اینا دختر دوس دارن حالا توهم اولیت پسر شد انشالله دومیت دختر شه .منم گفتم من دومیمم پسر شه رو چشمام میذارمش.نظرتون چیه راجع ب همچین آدمی ؟تازه این یه گوشه از کاراش بود .همش میگه میخام یه دختر بیارم 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چرا با جاری رفت امد میکنید؟ چرا با جاری تا این حد صحبت میکنید؟ با جاری بیشتر از دودیقه ادم بشینه کلا وارد جزیات زیاد نیشه با جاری فقط باید سلام و احوال پرسی کرد

هر چی مرد ننه خواهر قهب ه است میاد ب من درخواست میده بسه دیگه نرای بیخاصیت

فقط همون جمله اخرو خوندی؟

قبلشم خبر چینی کرده دیگه شمام ک جواب دادین ک توقع ندارین میتونستین بگین جلو من از کسی نکین نه اینکه بشینی گوش بدی 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

من بچه نداشتم الانم نمیدونم نی نیم چیه بعد جاریم میگفت انشالا یه دختر میاری همش میگفت هم خودش هم شوهرش بعدا باز جلو من میگفتن ما اصلا دختر نمیخوایم فقط پسر یدونه بچه داره که پسره میگه من پسرزام سه تا پسر میخوام دختر بده چون خانواده شوهرم پسردوستن حالا که ابجیش با من بارداره دختر حامله میگه نه من اشتباه میکردم دخترم خوبه حالا دیگه نمیگه انشالا دختره چون میدونه دختر شیرین کاریش بیشتر از پسره

همون النگو پهنا 😐

ما می گیم تکپوش

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

استارتر النگو رو برای شما می خوان بخرن درسته

شما مگه به بچه کادو نمی دین

من فکر کردم واسه بچه

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم