2777
2789
عنوان

جراحی زیبایی

141 بازدید | 11 پست

بچه ها برای جراحی های زیبایی باید از چه کاری شروع کنم؟

مثلا میدونم بینیم نیاز به فیلر و لیفت داره اما غبغب هم دارم و نیاز به بوتاکسم دارم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

به نظرتون کرم های لیفت بهترن یا بوتاکس و ...

صورتم خیلی افتاده و هزار تا ایراد داره

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فیلر و لیفت موقتیه عملش کن

همزمان با عمل غبغب رو هم می تونن همون موقع عمل کنن. 

بعد از عمل بینی و غبغب صورتت کشیدگی پیدا می کنه اونوقت می تونی ببینی هنوزم نیاز به بوتاکس داری یا نه

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
فیلر و لیفت موقتیه عملش کن همزمان با عمل غبغب رو هم می تونن همون موقع عمل کنن.  بعد از عمل بی ...

خیلی مشکل خاصی نداره اما باید انجام بشه

مثل اکثر بینی ها یه قوز داره 

عمل نمیکننم

راستی از کجا بدونم یه ایرادی که توی صورتم هست با بوتاکس رفع میشه یا با ژل؟اینارو دکتر تشخیص میده یا خودم؟

عزیزم من خودم بینیمو عمل کردم کلی تغییر کردم پیش دکتر امین بختیاری  کاراشون عالیه متخصص انواع جراحی زیبایی هستن من واقعا از نتیجش راضیم. فقط قبل از اینکه بری وقت بگیر چون مطبش کمی شلوغه. مراجع زیاد دارن

آدرس : تهران ، سعادت آباد ، سرو غربی ، جنب باشگاه ورزشی دلفین ، پلاک ۹ ، ساختمان عمارت سرو (ساختمان بانک توسعه تعاون) ، طبقه چهارم
شماره تماس : 09054948091
https://www.instagram.com/fitsana_lipo?igsh=cHo0OWRrcnp6dTZr

به نظر من اول از همه با یک فوق تخصص زیبایی مشورت کن اون بر اساس صورت خودت بهت میگه چه کارهایی بهت کمک میکنه زیباتز بشی من بهت دکتر راضیه جعفری فوق تخصص جراحی زیبایی رو پیشنهاد میکنم 

آدرس پیج شون میزارم باهاشون مشورت کنید https://instagram.com/dr.raziejafari?igshid=YmMyMTA2M2Y=