2777
2789

فک کنم باید درکشون کنیم 

اون برادر شاید دوست نداره یه چشم نامحرمی بیفته به چشم خواهرش یا دوست نداشته باشه یکی تو خیابون مزاحمش بشه 

غیرتش قبول نکنه 

قطعا این از بی اعتمادی به خواهرش نیس.

از غیرت هس؟

پس این آقا اگه فردا ازدواج کرد و با خانومش هم همین رفتار رو داشت باید همه جبهه بگیرن و بگن مریض هس و بی اعتماد هس و شکاک؟؟؟؟؟؟؟؟

حتما دلش نمیخواد و غیرتش نمیکشه کسی تو بیرون مزاحم خانومش بشه

ددستع؟

پس چرا چندتا تاپیک قبلیم این همه جبهه‌ گرفتن؟؟؟؟؟؟؟

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سخت نگیر ادما برای اینکه بتونن کارایی ک دوست دارن و انجام بدن ب احساست دیگران برچسب میزنن،الان دیگه اسم غیرت و گذاشتن عقب افتادگی زنگ زدگی مغز یا چیزای دیگه ازین برچسبا زیاده

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

چون غیرت تا زمانی خوبه که خواهر یا زنشون اذیت نشن. اما بیشتر مردا تا به اتفاقی میفته خود خانم رو دعوا میکنن و شروع به بدرفتاری میکنن٬ که این دیگه غیرت نبست بلکه تعصبه افراطیه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

سخت نگیر ادما برای اینکه بتونن کارایی ک دوست دارن و انجام بدن ب احساست دیگران برچسب میزنن،الان دیگه ...

محدود شدن خوبه ؟ 

مگه ما دارایی کشی هستیم ؟ یا جز اموال کسی هستیم ک تعیین تکلیف کنه 

باز پدر یچیزی 

اخه برادر و شوهر اخه مگه کین ؟

اگه #پرسپولیس آدم بودسفت بغلش میکردم و هیچوقت ازش جدا نمیشدم

برادر اول باید خودش چشم پاک باشه بعد خواهرش را حفظ کنه. درستش همینه. 

اون مردایی که دم از غیرت و مردونگی میزنن و سر خواهر و فامیل خودشون غیرت دارن ولی چششون دنبال ناموس دیگرانه اینا غیرت ندارن بلکه وسواس دارن که نکنه یکی از پشت بهشون حمله کنه.

محدود شدن خوبه ؟  مگه ما دارایی کشی هستیم ؟ یا جز اموال کسی هستیم ک تعیین تکلیف کنه  باز ...

اصلا راجع ب جنسیت حرفی نزدم

این جمله م راجع ب هم خانوما هم اقایونه

مگه ما دوست داریم هنسرمون کسی و نبینه مالکشیم،یا جز اموالمونه؟

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
به این میگن احساس مالکیت  تعصب بیجا غیرت یعنی نزاری خواهرت غصه بخوره دلش بشکنه  اذیت ب ...

دخترخاله من درحالیکه خودش دختر خس ولی دوست نداره مادرش موهاش بیرون باشه یا بیرون از خونه جای شلوغی بده چون غیرتش قبول نمیکنه مردها یی چشاشون رو هیز کنن و نگاه کنن یا مزاحمش بشه و..... و دوست داره با پدرش بره.

این اسمش مریضی هس؟

اینکه دوست نداشته باشی کسی به خانومت یا ناموست چشم داشته باشه مریضیه ؟

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 
محدود شدن خوبه ؟  مگه ما دارایی کشی هستیم ؟ یا جز اموال کسی هستیم ک تعیین تکلیف کنه  باز ...

اینکه دوست نداشته باشی کسی به خانومت یا ناموست چشم داشته باشه مریضیه ؟

دکه! شوهر کیه؟؟؟.

تو اموال شوهرتی خانمممم. شوهر تو هم اموال توست. پس اون سند ازدواج چیه؟ همونطور که شوهر از پدر محرم تره ازش بیشتر مالکه

اصلا راجع ب جنسیت حرفی نزدم این جمله م راجع ب هم خانوما هم اقایونه مگه ما دوست داریم هنسرمون کسی و ...

نه خب خانوما هم نباید نسبت به همسرشون تعصب بیجا داشته باشن

اگه #پرسپولیس آدم بودسفت بغلش میکردم و هیچوقت ازش جدا نمیشدم
نه خب خانوما هم نباید نسبت به همسرشون تعصب بیجا داشته باشن

اینا همش برا تحکیم عشق تو خانواده س البته اگه بجا و ب اندازه باشه

2790
2778
2791
2779
2792