2777
2789
عنوان

نامزدم بخاطر چاقیم قهر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 82586 بازدید | 1089 پست
پس باردار بشه چی؟ مرد اگر مرد باشه خانمشو همه جوره دوس داره

بارداری فرق میکنه وقتی بارداری شی خود مردا درک میکنن که بخاطر بارداریه البته بعد زایمان باید طرف ورزش کنه واندامشو مثل قبل کنه

ولی استارتر تو دوران عقد بی دلیل ۲۰کیلو اضافه کرده خوب نامزدش حق داره ناراحت بشه چون زن چاق دوست نداره خوب هرکی یه سلیقه ای داره

فاز خانومایی که اومدن‌گفتن ولش کو و جدا شو و بدرد زندگی نمیخوره و فلان و بهمان رو اصلااااااااااااااااا درک نمیکنم!!!!!!!!!!!!!!!!!

مسله این جاست که یه عده میان میکوبن میگن ظاهر مهم نیست ! اخه کی گفته ظاهر مهم نیست! ظاهر خیلی هم مهمه!!!!!!!!!!!!!! وقتی میگن ظاهر مهم نیست برا کسی میگن که یا طرف کلا شخصیتش این مدلی باشه که توجهی به ظاهر ادما نداره ،یا اینکه اینقدر پارامتر های خوب دیگه داره که نقص های ظاهریشه به چشم نمیاااد!!!

و یه حقیقت دیگه هم‌که وجود داره اینه که ظاهر از نظر مرد ها اهمیت خیلی زیادی داره!!!!! ذاتن اینجورین!!!!! 

همی الان برید از داداش خودتون بپرسید از دختری که شکم پهلو گنده داره و از صب تا شب داره بخور بخور میکنه خوشت میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب معلومه که میگه نه! مگر اینکه سال هااا باهاش در ارتباط بوده باشه و اینقدر با شخصیت طرف حال کرده و مجنونش شده که دیگه به چشمش نمیاد!!!!

و یه نکته دیگه اینکه عزیزم شما اراده ات ضعیف نیست! شما به خودت خیلی سخت میگیری .. وقتی با خودت به لحن دستوری صحبت میکنی و میگی واااای من حتماااا باید لاغر شممم واییییی من اصلاااا دیگه نباید شیرینی و سرخ کردنی بخورمم واییی دیگه هیچ وقت پرخوری نمیکنم...

ناخوداگاه توجه  ذهنت پرت میشه و یه بار بزرگ روی دوش خودت میبنی به همین خاطر زود از پا میفتی....

میتونی از برنامه های رژیم استفاده کنی ، دو تا رژیم که خیلی تعریفشون رو شنیدم یکیش لیمومی بوده یکیش هم رژیم غفاری!!! از اونا استفاده کن!

و اینکه بزار خودمو مثال بزنم ! من عاشق مرداییم که به هیکلشون اهمیت میدن ! نمیگم حتما بره باشگاه نه ! ولی اندامش خوب و شکمش تخت باشه! 

حالا فکر کن با یه اقا دقیقا با همین ظاهر اشنا میشم خب الان ایشون یکی از ملاک های ظاهری که خیلی واس من اهمیت داشته رو داره ! خب بقیه پارامتر ها رو میسنجیم و میبینیم اوکی هست و باهم ناامزد  میکنیم...

یهو میبینم بعد از نامزدی این اقا دیگه ن به هیکلش اهمیت میده ن چیزی و سی کیلو اضاف کرده با یه شکم گنده!!!

یه لحظه تصور کن اون موقع که چه حسی به من دست میده؟؟؟؟؟؟؟؟  

بله اگه زمان زیادی بگذره و طی چندسال وزن اضاف کنه معلومه که دیگه من اونقدر با سایر ویژگی هاش خو گرفتم که ممکنه به چشم نیاد !  ولی وقتی دو روزه اینهمه تغییر کرده اونوق مسله یه چیز دیگس!!! مسله تغییر منفی تویه بازه زمانی خیلی کمه ! ن چاق شدن!

بعدشم نامزدت بهت انگیزه میده تشویقت میکنه دیگه نمیشه به همچین ادمی گفت که بدرد زندگی نمیخوره جدا شو!

به نظرم برا خودت کلیپ های انگیزشی و اینا نگاه کن و برنامه بنویس برا خودت با خودت بیشتر رفیق شو...

اگر با خودت رفیق صمیمی باشی همیشه زیبایی و بهترین رو برای رفیق صمیمیت میخوای😉 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم کلا بیخیال خودم شدم هی فست فود و خوراکی و این چیزا اصن ارادمم خیلی ضعیف شده خودمم خیلی میخوا ...

ناهار نخور یا اوایل کم بخور

سرشب و اول صبح غذا بخور

غذاهای مقوی بخور نه حجیم

اراده ت ببر بالا

عادت میکنی مثل ماه رمضان

کاربر مرد هستم         اگر دین ندارید آزاده باشید...
بارداری فرق میکنه وقتی بارداری شی خود مردا درک میکنن که بخاطر بارداریه البته بعد زایمان باید طرف ورز ...

درسته ولی خب قهرکردن نداره که مث بچه ها

استارتر روحیه وانگیزه لازم نداره برای لاغری،باقهر نامزدش بدترمیشه که بهتر نمیشه

من فقط خراب اوناییم ک میگن  ب هیکلت دست نزن اگه دوسش داری!!!فقط بخاطر اینکه مثلا پوز نامزدتو بم ...

اینایی که تو تایپیک میگن به حرف شوهرت نکن چاق بمون همون زنهایی هستن که شوهرای بیچارشون بهشون خیانت میکنن

تمام زنهایی که به اندامشون وظاهرشون اهمیت نمیدن تایپیک میزنن شوهرم خیانت کرده 

درسته ولی خب قهرکردن نداره که مث بچه ها استارتر روحیه وانگیزه لازم نداره برای لاغری،باقهر نامزدش بد ...

خوب شوهرش خیلی بهش گفته لاغر کن اسی اهمیت نداده اونم قهر کرده شاید نامزدش نمیتونه واقعا تحمل کنه

منم ظاهر برام مهمه. شوهرم قبل ازدواج چاق بود شرط گذاشتم لاغر کرد بعد باهاش ازدواج کردم. به هر حال شما وقتی ازدواج می کنین یه عمر باید با طرف زندگی کنین. قرار هم نیست که بریم دوست پسر دوست دختر یواشکی بگیریم. پس یه حداقل هایی لازمه. من ازش نمی خواستم بره حتمن عین آرنولدو مانکن ها بشه ولی دوست داشتم یه جذابیتی به عنوان مرد برام داشته باشه که چشمم نره اینور اونور. مردام همینن دیگه.

اینایی که تو تایپیک میگن به حرف شوهرت نکن چاق بمون همون زنهایی هستن که شوهرای بیچارشون بهشون خیانت م ...

واقعا تعجب میکنم از ی زن ک جنس ظریف و زیبا و زیباپسنده این حرفارو بگه ..استارتر کمک میخواد ..بجای زدن دوتا حرف انگیزشی بدتر از مسیر منحرفش میکنن..همین نظرات خودخواهانه حتی باعث میشه یک نفر از مسیرش برگرده 😐کاش این مسئله باب بشه ک کسی ک نمیتونه درست راهنمایی کنه حداقل نظر هم نده 

"برای هم خوب بخواهیم...  
چجووریه ؟؟چه خووب .منم بایدوزنم کم کنم توهمین 7 یا8 کیلو کم کردن موندم .صورتت خراب و لاغرنشد ؟؟؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5464739/همونم-که-۳۵کیلو-کم-کردم

همه توضیح بدم تو این تاپیک کامل گفتم بخونید و اینکه 
منم ظاهر برام مهمه. شوهرم قبل ازدواج چاق بود شرط گذاشتم لاغر کرد بعد باهاش ازدواج کردم. به هر حال شم ...

تازه نامزدایشون موقعی که لاغربودن  ایشون رو انتخاب کرده بلاخره هرکسی ایده آل هایی داره برا ازدواج شاید کلا زن چاق دوس نداره 

ببین منم از هیکل نامزدم راضی نبودم گفتم برو باشگا 

خب اونم نظرشو گفته این گارد گرفتنا برای چیه

خب رژیم بگیر ورزش کن 

چرا برای هرچیزی لجبازی دعوا راه میندازین از این تاپیک تعجب کردم

دختری در من ساز امیدواری میزند😍⚘