2777
2789
عنوان

بازیگری

151 بازدید | 9 پست

دوستای گلم راستش من خیلی ب بازیگری علاقه دارم و شهری هم ک من هستم زیاد جالب نیس برای بازیگری برای همین میخام برم تهران و اونجا مشغول ب کار بشم بنظرتون این شغل خوبه ؟/ کسی در این مورد اطلاعاتی داره در مورده کارش سختی هاش همه چیزس ؟/ 😍

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

واای مرسیی اجی 😍❤ ۱۹ سالمه و گرافیکم 

اگه بتونی کنکور بدی و دانشکده سینما تئاتر تهران قبول بشی یا دانشگاه سوره عالیه. 

در غیر این صورت باید بیای کلاس های کارنامه شرکت کنی که هزینه هاش بالاست. بعد بری با بچه های تئاتری و از تئاتر شروع کنی. و هر جا دفتر اعلام کردند بری برای تست 

اگه بتونی کنکور بدی و دانشکده سینما تئاتر تهران قبول بشی یا دانشگاه سوره عالیه.  در غیر این صو ...

اجی کنکور دادنی باید کنکور چی بدیم ک از دانشکده سینما تئاتر تهران قبول بشیم؟/

باید کنکور هنر بدی . آسونم هست اگه بخونی صد در صد قبول میشی 

خوب من پارسال کنکور هنر دادم ولی رشته ی سینما ندیدم چرا ؟/ باید رتبم چند باشه برای اینک وارده داشنگاه تهران بشم ؟/