2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کالری شماری  بیست کیلو ظرف پنج ماه

اخه خیلی سخته من هرکاری میکنم نمیهشه مثلا ی صبحانه ساده رو کیزنه ۵۰۰کالری

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗

من تا قبل ای وی اف باید وزن کم کنم ولی اصلا نمیتونم روزی دوساعت پیاده رویی تند دارم اما ی گرمم کم نمیکنم 

اخه خیلی سخته من هرکاری میکنم نمیهشه مثلا ی صبحانه ساده رو کیزنه ۵۰۰کالری

خب عزیزم چاره ای نداریجز کم‌کردن حجم وعده های غذاییت، اوائل سخته خیلی ولی کم کم عادت میکنی، مخصوصا اگه بدونی تلاشت نتایج خوبی دارهبا چک کردن وزن و سایزت

چند کیلو اضافه وزن داری ؟ منم همیشه نیم راه خسته میشم رژیم ول میکنم هر بار ۱۸ کیلو کم میکنم بی خیال ...

وزنم ۷۸قدم ۱۶۸

من و دخترم نیلای .....وقتی دخترم را دارم دنیا برای من است
حتما حجم غذات خیلی زیاده یا شیرینیجات زیاد میخوری

حجم غذام خیلی کمه ناهارا ک اکثرا ی نودل میخورم ۴۰۰کالری شامم کم 

اما میمیرم برا انواع شیرینی جاتو کاکائو شکلات 

حجم غذام خیلی کمه ناهارا ک اکثرا ی نودل میخورم ۴۰۰کالری شامم کم  اما میمیرم برا انواع شیرینی ج ...

میدونم چی میگی منم خیلی ضعف دارم رو شیرینیجات ولی واقعا هدف آدم و خوش اندام شدن قشنگتر و جذابتره، به هدف نهاییت فکر کنی میتونی، کم کم حذفشون کن که جز کالری خیلی بالا چیزی برات ندارن،کالری شماری کنی دستت میاد خودت باید چیکار کنی

میدونم چی میگی منم خیلی ضعف دارم رو شیرینیجات ولی واقعا هدف آدم و خوش اندام شدن قشنگتر و جذابتره، به ...

ان شاالله از شنبه 

من قدم ۱۷۰ وزنم ۷۶ 

از قسمت رون باسن اضافه وزنم زیاده