2777
2789
عنوان

تبعیض بین خواهر و برادر...

1050 بازدید | 27 پست

من و برادرم هر دو مجردیم  و بیکار. تازگیا پدرم پول زیادی گیرش اومده...قرار بود برای سرمایه گذاری ملک و اینا بخره با یه مقداریش بقیه شم بده ما بچه ها باهاش کار راه بندازیم.

الان رفته برای برادرم یه خونه حدود 5 میلیارد خریده. من فکر کردم برای خودشو مادرم خریده .بعد که سند زده گفتن برا برادرم خریدن... من خیلی ناراحت شدم هم از پنهان کاری آنگار من بچه اون خونه نیستم که نگفتن هم ازینکه خیلی حس میکنم تبعیض قائل میشن. من چندین ماهه به پدرم گفتم یکم پول بده بذارم رو پس اندازم بتونم یه ماشین معمولی بخرم ولی هی خودشو برادرم گفتن بعدا. الان واقعا دلم شکسته... باور کنید من لنگ 100‪ هزار تومن پول هستم واسش باید صد تا سوال جواب پس بدم ولی بابام همینطوری میلیونی پول میریزه تو کارت داداشم حتی نمیگه چکار کردی باش هر روز کلی خرید میکنه. من باید استرس کرایه تاکسی موداشته باشم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من باید پدرا به پسراشون لز نظر خونه و ماشین بیشتر بها بدن تا به دختر من خودمم برادر دارم میفهمم این چیزا رو. ب هر حال وقتی میخاد بره خاستگاری باید سرش بلند باشه. 

بعد هم که ناراحتی مو نشون دادم و به مادر و خواهرم گفتم بهم میگن تو مشکل داری. دلش خواسته برا اون بخره... بخدا من حرفم نیس من ازشون ناراحتم که پنهان کاری کردن و می‌دونستن من چقد پول لازم دارم و چند ماهه میخوام ماشین بخرم ولی رفتن 5 میلیارد خونه گرفتن 50 تومن ندادن من بذارم رو پس اندازم بتونم یه ماشین واسه رفت و آمدم بخرم.... آیا من پرتوقع هستم یا دلیل ناراحتیم بیخوده؟؟ 

بعد هم که ناراحتی مو نشون دادم و به مادر و خواهرم گفتم بهم میگن تو مشکل داری. دلش خواسته برا اون بخر ...

ناراحتیت کاملا بجاس، اونا غیرمنطقی هستن، بعضی از پدرومادرا همچین کاری با یکی از بچه ها میکنن بعد انتظار دارن صدای اون بچه درنیاد، واقعا متاسفم

کاربر خانم هستم،آرش اسم پسرمه😍

خیلی بده فرق گذاشتن بنظرم همه چی بین بچه ها باید برابر باشه حق داری کاملا

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  
واقعا ظلمه، برادرت چه گلی به سرشون زده مگه

راستش برادرم خیلی خوب حرف میزنه همش به بابام میگه رعیس. شاه... ازین حرفا... تو کاراشم این اواخر بهش کمک کرد... ولی ازینا س که در درجه اول به فکر خودشه. ولی من احمق ساده م به فکر همه هستم فقط زبونم گاهی اوقات تنده. بلد نیستم و نمیخام با زبون بازی پول بگیرم 

... مامان بابام حتی وقتی متوجه ناراحتی من شدن یه لحظه هم نیومدن حرفی بزنن فقط دارن با پسرشون بگو بخند میکنن 

... خواهرمم به من میگه تو مشکل داری مگه دشمنته... البته اینم بگم بابام به همین شوهر خواهرمم 100 میلیون پول داد ماشینشو عوص کزد..... 

وای امان از مادرا 

همیشه خدا درد و دلشون با ما دختراست

اگر ببینیم یه روز کارش زیاده دلمون نمیاد کمک نکنیم 

زبون پسرا همیشه درازه 

اخرم پسره براشون عزیزه .من خودم مامانم همینطوره 

ولی بابام نه 

نمیدونم چرا هر کاری کردم اخر اون رو بیشتر دوست داره و توی خونه مام کسی که خرج بچه ها رو مدیریت میکنه مامانمه 

منم روم نمیشه بگم پول بدید بهم یا کمه و اینا 

ولی داداشم هی میگه پول بدید  و اینا 

من که دیگه از هیچ کس توقع ندارم اصلا 

عزیزم توام دست به زانوی خودت بگیر 

ولی میدونم قلب ادم میشکنه

به هر که روز نعمت عهد بستی .فراموشش نکن در تنگ دستی
بنظر من باید پدرا به پسراشون لز نظر خونه و ماشین بیشتر بها بدن تا به دختر من خودمم برادر دارم میفهمم ...

من میدونم منظورت چیه 

آره باید بدن 

من از تبعیض و فرق گذاشتن به این تابلویی ناراحتم ازینکه براشون مهم نیس من چی میخام فقط خاسته ها و خوشحالی برادرم براشون مهمه 

... در صورتیکه منم دخترم یه نیازهایی دارم.. بابام حتی به من نمیگه پول لازم داری یا نه 

. ولی کارت پولاش دست برادرمه... 

ناراحتیت کاملا بجاس، اونا غیرمنطقی هستن، بعضی از پدرومادرا همچین کاری با یکی از بچه ها میکنن بعد انت ...

آره من نه دادو بیداد کردم نه هیچی فقط دو روزه اومدم تو اتاقم با کسی حرف نمیزنم اما اونا از نظرشون من حسودم و دشمنی دارم با برادرم  😒😔

راستش برادرم خیلی خوب حرف میزنه همش به بابام میگه رعیس. شاه... ازین حرفا... تو کاراشم این اواخ ...

واقعا اشتباه میکنن، اینکه یه بچه بره چاپلوسی پدرمادر بگن این بچه خوبیه و بهش برسن ظلم در حق بقیه س،بعدشم تو که نگفتی به اون ندن گفتی به تو هم پولی بدن برا ماشین، واقعا پدرومادرایی که نمیتونن بین بچه ها منصفانه رفتارکنن اصلا نمیدونم چرا چندتا بچه میارن ،یدونه بیارن بقیه رم عذاب ندن، مادرمنم همینه هرچی هست میده برادرم میگه شوهرتو پدرومادرش وظیفه دارن کمکش کنن، نمیدونه در قبال منم مسئوله، اهمیت نده چون کاری نمیشه کرد، ایشالله ازدواج کنی مستقل بشی و خوشبخت زندگی کنی،

آره من نه دادو بیداد کردم نه هیچی فقط دو روزه اومدم تو اتاقم با کسی حرف نمیزنم اما اونا از نظرشون من ...

عزیزم ناراحت نباش، همشون همینن،منم تا اعتراضی میکنم مامانم میگه چیه میخای حق برادرتو بخوری ارث و تکی بالا بکشی؟ انگار برادرم زبان نداره مظلومه من ظالم، فقط باید بیخیال شد خدا کنه  خودشون روزی  متوجه اشتباهشون بشن

2790
2778
2791
2779
2792