2777
2789
عنوان

نامزد من

183 بازدید | 13 پست

سلام خوب هستین خانوما میگم من نامزدم خیلی سرده خیلی خیلی محبت بلد نیست بهم زنگ و پیام نمیزنه همش من بهش پیام میدم یا زنگ میزنم اونم میگه دستم بنده کار دارم و از ای حرفا و قط میکنه سری در صورتی که انلاینه نیاین بگین خیانت میکنه که خودم کامل خبر دارم اره میدونم با دختر چت میکنه نگین ولش کن بیاین بگین من باید چجوری رفتار کنم لطفا بدون توهین

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ذاتش اینجوریه

اره ذاتش کثیفه سر نامزد داشتن دختر بازی میکنه من چیکار کنم نگو ولش کن تورو خدا کمکم کن

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
چی خیانت میکنه؟

اره دیگه وقتی تو گروه دختر و پسر باشی و با دخترام حرف بزنی خیانت میشه دیگه 

خیلی باهاش دعوا میکنم بدتر میشه 

ببین دو تا راه داری یا کات کن یا اگر نمیکنی بیخیالی طی کن توام برو با هر کی دلت میخاد چت کن اگر چیزی ...

هیچ کدومو دوس ندارم آخه دومی یعنی ادم خرابیم میگم نمیشه راهی باشع خوب شیم

چرا یه راه دیگشم پذیرشه ینی با این آدم با هر اخلاقی که داره کنار بیای و زیاد پاپیچش نشی 

مرسی عزیزم 😭😭😭دلم پر از خونه

چرا ولش نمیکنی وقتی انقد اذیتی سنتم که کمه 

دوسشدارم آخه دوس داشتن که واسه یهددیقشه عاشقشم 

دوسشدارم آخه دوس داشتن که واسه یهددیقشه عاشقشم 

بابا ولش کن سنت کمه بزار یکی بیاد تو زندگیت که رفتارش مطابق میلت باشه ن اینکه همیشه یه چشمت اشک و یه چشمت خون باشه‌.. نزار عاشقی کور و کرت کنه

بابا ولش کن سنت کمه بزار یکی بیاد تو زندگیت که رفتارش مطابق میلت باشه ن اینکه همیشه یه چشمت اشک و یه ...

فدات شم