2789
عنوان

معاینه لگن😢😢😢

522 بازدید | 39 پست

من یبار تو سی هفته دلم درد گرفت پاشدم رفتم بیمارستان بعد اونجا معاینم کردن خیلی درد کشیدم خیلی اذیت شدم 

حالا دکترمم گفته ده روز دیگه بیا معاینه لگن برات انجام بدم خیلی استرس گرفتم همش اون درده لعنتی میاد جلو چشمم .دکترم برام انجام بده هم همونقدر دردناکه ؟یا دکترا بهتر بلدن جوری انجام بدن زیاد درد نیاد؟😢

قراره طبيعي زايمان كني؟؟

دوستان براي سزارين هم معاينه ميكنن؟

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربه ندارم 

چجوری معاینه می‌کنن

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........
اره من سزارینم ولی گفته بیا معاینه انجام بده 

وااا رو چ حسابي!

نروو بابا انقدر دستمالي كنن دردت زودتر بگيره

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

وااا رو چ حسابي! نروو بابا انقدر دستمالي كنن دردت زودتر بگيره

خب قبله زایمان باید انجام داد .همه معاینه لگن میشن .ولی اون یباری که رفتم بیمارستان اشتباه کردم خیلی اذیتم کردن 😥

دردش بستگی ب اون ادم داره ک یواش بکنه یا محکم.ولی یادمه ی پرستاری بوددستشو تو شکمم احساس میکردم خدا ...

اره لعنتی برای من ژل هم نزد میمون همونجوری خشک خشک😂

دردش بستگی ب اون ادم داره ک یواش بکنه یا محکم.ولی یادمه ی پرستاری بوددستشو تو شکمم احساس میکردم خدا ...

دوتا انگشت بود فقط؟ اونوقت چی میبینن با دوتا انگشت یا مگه چقد بالا میره که تو شکم حس کنی؟ من خیلی میترسم 😥

خب قبله زایمان باید انجام داد .همه معاینه لگن میشن .ولی اون یباری که رفتم بیمارستان اشتباه کردم خیلی ...

ای وای😥 من از معاینه میترسم خیلی دردم میاد میخوام سزارین بشم دیگه این کارا رو نداشته باشه 😫 توام سزارین اختیاری خواستی؟

دوتا انگشت بود فقط؟ اونوقت چی میبینن با دوتا انگشت یا مگه چقد بالا میره که تو شکم حس کنی؟ من خیلی می ...

حستو میفهمم گلم منم خیلی میترسیدم ایشالا بسلامتی زایمان کنی.نگران نباش استرس برات خوب نیس

زندگی منی🇦